video çalma

memonyak

Katılımcı Üye
17 Tem 2007
273
1
KarşıYaka
arkadaşlar facebookta yada başka bi yerden video çalma programı varmı.. benım aklımda internet download dıye bısey kalmıs boyle bısey varmı bılıyormusun yada tam adını bılıyorsanız yardım edermısınız..
 

byilhan

Uzman üye
21 Ağu 2007
1,035
3
Nereye
16iwe1s.jpg


Mozilla Firefox kullanarak kullanıcı Scriptlerinin çalışmasını sağlayan Greasemonkey Eklentisiyle hazırladığımız Facebook Video indir Scriptini kullanarak Facebook'ta yayınlanan videoları tek tıkla direk indirebilirsiniz, veya video ya ait url ile zamzar.com' a yönlendirerek farklı formatlarda convert edebilirsiniz. Blog veya web siteniz varsa yayınlayabilmeniz için vereceği embed kodlarını blogunuza ekleyerek Facebook videolarını kolaylıkla sitenize ekleyebilirsiniz.

c848o.jpg


Peki Facebook'tan Video Nasıl indirilir ? 1- Öncelikle Mozilla Firefox kullanmamız gerekli
2-Facebook Video indir Scripti nin çalıştırmak için Greasemonkey Eklentisini buradan kuruyoruz . Eklentiyi kurduktan sonra firefox u yeniden başlatmanız gereklidir , yeniden başlattığınızda Mozilla Firefox'un sağ alt köşesinde bu maymun ikonu görüyorsanız şimdi sıra hazırladığımız scripti Mozilla Firefox ile Bu sayfa üzerinde iken "Facebook Video indir Scripti" <- bağlatıya tıklıyoruz ve aşağıdaki resimdeki gibi Scriptin Çalışması için yüklüyoruz
10fzuz7.jpg

4- Yukarıda bahsedilen işlemlerin tamamını uyguladıysanız Sorunsuz olarak Facebook'tan videoları indirebilirisiniz.
Şimdi Mozilla Firefox ile www.facebook.com' a giriş yaparak videoları altına eklenen videoyu indir bağlantısına tıklamakta ..

2ql4bxe.jpg



Saygılar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.