Virtual CD 9 + key full

kılıczade

Uzman üye
29 Eyl 2007
1,080
16
izmir *35*
download:http://www.tamindir.com/yukle.asp?id=6212
key:http://uploaded.to/?id=j1b5ih
SANAL SÜRÜCÜ OLUŞTURUN
Cd'ler artık hep bilgisayarınızda takılı gibi. Program sayesinde CD veya DVD'nizi bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz. Yedekledikleriniz Cd Veya DVD'yi sanal sürücü yapabilirsiniz. Birçok İşletim Sistemini destekler ve bu İşletim Sistemlerinde kullanılabilir. Programda kısayol tuşlarının olmasıda artı bir yön. Kısa yol tuşları sayesinde bir veya iki saniye içerisinde istediğiniz menülere ulaşabilirsiniz. Ayrıca program sayesinde oluşturduğunuz Sanal sürücü ye koruma koyabiliyorsunuz. Programın kullanımı çok basittir.

Version 9'deki yenilikler
  • Disk şifreleme düzeltildi
  • Cd/Dvd yazıcı
  • 64 bit sürücü sertifikası
  • Saat çubuğundaki ikona yeni fonksiyonlar geldi
  • Araç kutus geliştirildi
  • Api ve script fonksiyonları dahil edildi.
Sanal CD/DVD yaratmak için kullanabileceğiniz bu güzel program ile artık oyunlarınızı filmlerinizi direkt olarak hard-disk'e ihtiyaç duymadan izleyebileceksiniz. Ayrıca network'ten resim gibi bir takım dosyalara da erişebilmenizi sağlayan Virtual CD 9 ile 23 adet sanal sürücü yaratabilme imkanınız da mevcut.

hakediyorsam +rep lütfen
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.