Vista ve XP Bir Arada Kullanabilir Miyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkinerdi

Katılımcı Üye
31 Ağu 2008
471
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar geçen arkadaşlarla muhabbet ederken bi konu açıldı yakında format atmayı düşünüyorum hangisini yükleyim dedim yok işte biri vista dedi biri xp dedi herkes bişeyler söyledi bi arkadaşta yerel disklarden birine vista diğerine xp yükle dedi bir programı var dedi onun sayesinde PC başlatırken sana soruyo dedi hangisini açsın diye sen ya xp yada vista seçiyosun dedi yani böyle bir program varmı acaba varsa nasıl birşey bilen varsa anlatabilirmi?
 

SaMuRai

Emektar
8 Eyl 2008
11,571
29
(nowhere) in
evet format atarken c de xp kuruluysa d ye de vıstayı kur ıkı ısletım sıstemın olur bılgısayarı baslatırken ıstedıgını secıp ıstedıgını kullanırsın ;)
 

ilkinerdi

Katılımcı Üye
31 Ağu 2008
471
0
İzmir
arkadaş o programı kurmassan sadece son yüklediğin açılır atıyorum c de vista yüklü d yede xp yükledik hep xp açılırmış karşımızada seçenek çıkmazmış o program lazım diyo ismini unutmuş işte :D
 

H@Ck_M@N

Yeni üye
16 Nis 2009
27
0
programa falan gerek yok.. sen diğerini de d ye kur ve pc yi açarken f8 e bas. (biosa girer gibi) karşına çıkan ekrandan "başlatılacak işletim sistemini seçin" i bul ve hangi işletim sistemini kullanmak istiosan onu seç...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.