Vodafone İnternet Faturası Cok geldi

3xLDarq

Uzman üye
9 Eyl 2016
1,676
1
Bıraktı-----
Arkadaşlar "Vodafone" kullanıcısıyım şimdi bakın önceki ay 49 50 civarı gelen fatura şimdi 200tl geldi düşünebiliyormusunuz 50TLden 200TLye cıktı bune arkadaş ben interneti fazla
kullanmıyorum zaten 8 9 saat işdeyim kardeşim var o oynuyo ama fazla oynamıyo 4 5 saat oynuyo zaten 144p video izliyo internet fazla gitmesin diye 144p izletiyorum videoları tabi ben 720p izliyorum :q
neyse arkadaşlar işte fatura bir anca ucdu buarada gece yatarken filan hep kapatırız fişinden cekeriz
"Vodafone"ye geçdiğimizden beri 50tl civarı geliyordu niye 200tl oldu anlayamadım şok oldum mesaj şimdi geldi nabacam acil lütfen buarada yaşadığım yerdeki bayisine gidip konuşacam ama ne olduğunu bilen varsa lütfen aşşağı yazsın
ayretende internetim cok yavaşladı

NOT:İNTERNETİN ÜSTÜNE HİÇBİRŞEY ALINMAMIŞTIR.

Son düzenleme:

3xLDarq

Uzman üye
9 Eyl 2016
1,676
1
Bıraktı-----
Kaçak kullanan biri olabilir

yok zaten 3kişi kullanıyorduk hiç bireşy olmuyordu 3 kişi kullanmamıza rahmen 50tl geliyordu kacak kullanan yok web arayüzünden 192.168.1.1 den gözüküyor kimse bağlı değil

arkadaşlar kacak kulanan birisi yok zaten sitede oturuyoruz herkezin kendi internetleri var sadece ailem kullanıyor bide ben yani 50tl geliyordu niye 200tl geldi hayret interneti fazla kullanmıyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Legacy1903

Üye
8 Haz 2016
207
0
-
Başka neden vardır ama 10 15 fark gelmez aşan kotada illaki gelir ama birşey fazladan yemiş olabilir sorunu müşteri hizmetleriyle konuş bence ne nekadar harcamış açıklayabilirler

Huaweis

Uzman üye
16 Tem 2016
1,236
0
Kardeşim güncelleme olmuştur. Belki biri bir şeyler indirmiştir. Aşmışsınızdır. Fakat neden bu her kotalı kullanıcılarda oluyor ilk 6 ay süper geçer sonraki 6 ayda ise 200-300 ödersin. (Babam 300 TL ödemişti bir keresinde tabi 8 yıl önceydi).
Ve de şunu unutma 1 GB geçerse 2 TL yazıyorlar yani siz 75 GB aşırtmışsınız. Git telefonla ara ne zaman ne kadar internet kullanmışsınız.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.