Volvo V70 Pickup - İnceleme

ÇağlaR

Yaşayan Forum Efsanesi
22 Tem 2007
9,942
17
Ankara
697510.jpg



697520.jpg



697530.jpg



Vizualtech çalışanı Bo Zolland, bir kez daha yaratıcı zekasını kullanarak Volvo'nun muhtemel bir Holden Ute ile yarışacak modelinin 3 boyutlu görüntüsünü yarattı.
V70 Pickup Konsepti olarak adlandırılan modelde, klasik Volvo tasarımı ile El Camino stili bir gövde harmanlanmış. S40'ın ön kısmı genelde orjinaline benzese de daha sert bir görüntü veren ön hava girişi ve kaput havalandırmalarıyla daha sert bir görünüm elde edilmiş. En büyük değişiklik otomobilin arka kısmında: bir pickup kasası, arka egzost boruları ve ikonik Volvo arka lambaları değişiklikliği farkettiriyor.
Zolland tarafından ön görüldüğü üzere, önden çekişli V70 pickup gücünü 311 beygir ve 325lbft tork üreten Volvo XC90'ın V8 motorundan alacak.
Zolland, Volvo ve offroad tipi otomobilleri severken diğer yandan da aynı aracın Delithium, Le Mans Dodge Challenger ve bir Audi R8 karışımını da yarattı.
Şimdi akıllardaki asıl soru Volvo'nun böyle bir modeli piyasaya sürüp sürmeyeceği. İlerleyen zamanlarda bunu hep beraber göreceğiz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.