Wampiric Itemlar [grp]

lordpunisher

Kıdemli Üye
23 Ağu 2007
4,827
27
underground
iki çesiş vampiric item vardır.
1-Vurduğunuz damage'ın belli bir yüzdesini alan(ör: %2 hp/mp steal)
2-Max. çalabileceğimiz hp/mp limitini yükselten.

Her char ham olarak levelinin 1/10'u kadar max hp/mp çalabilir. Yani lvl120 bir karakterimiz varsa, her zarar verdigimiz mob/player'dan en fazla 12 hp/mp calabiliriz.

Eger elimizde "Life absorb ring+3"(%5 hp steal) varsa ve her atagımız ortalama 2000 vuruyorsa; 100 hp çalmamız gerekir. Fakat bizim max calabilme sayımız 12hp'dir. Yani çoğu boşa gidecek ve pekte işe yaramayacaktır. Ama max sayıyı yükseltecek itemlar bulabilirsek (craftlı itemler, kolye ve küpeler) durumu tersine çevirebiliriz.

Örnegin bende "Vampiric almuet +2" var. Maximum hp calış miktarını +30 arttırıyor. Ve üzerimdeki takımında da toplam +55 var. Böylelikle +85 ediyor. lvl'im 120/10 dan +12hp'de ham olarak var. +97 eder. Her 2000 üzeri dmg vurduğumda 97hp kazanacağım. Tek skill ile 3 tane mob'a birden vurursam, 97x3=291 hp her skillde kazanacağım hp. Bosslar, Lakeside, mutant forest ve dengi zindanlarda çok rahat edilebilir.

Kişisel görüsüm pvp'de pek işe yaramadığı yönünde.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.