Web saldırısı için öneri istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11xstaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

11xstaint

Yeni üye
Merhaba THT ailesi,
uzun süredir bu forumdayın ve birçok konuya bakıp kendımı geliştirmeye çalışıyorum bende artık konu açmaya başlayıp hem başka meraklı insanlar öğrensin hemde ben kendimi geliştirmek istedim
ben aslında eglencede seven bır ınsanım rısklerı severım o yüzden acık sekılde bırcok sey denıyorum ama bir türlü olmuyor YD CC ile amazondan ayrı sepetlerde toplam 50K ürün geçtim ama gelen
giden olmadı ve bunların tumunu kendı bilgilerim ile gectim. Şu an ilk konum olduğu için bunu anlatmak istedim aranızda (Bilgili) kişiler var ise tavsiyelerini okumak isterim, şimdiden teşekkür ederim

Gelsinler mi istiyorsun anlamadım ki derdin ne :D
hadi geldiler CC'den gelirlerse çok ümit bağlama iyi şeyler olmayacaktır

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.