Web tasarımı

fpcntr

Üye
24 Ağu 2017
114
1
Los Santos
S.a beyler İyi geceler. Web sayfası oluşturmak için mesela onedio gibi haber sitesi gibi
Html ve css yeter mi sizce yoksa php de öğrenilmeli mi?
Php'nin mantığını hala kavrayamadım o da ayrı bi konu tabi Şimdiden ALLAH razı olsun beyler hayırl geçler 🙂

dominik11

Üye
22 Ara 2013
73
0
webtasarım

Belirtigin site gibisinden bir sitenyapmak için HTML ve CSS kesinlikle yetersiz. HTML CSS + Javascript bilgisi ile sadece sitenin FrontEnd kısmını yapa bilirsin. Öyle bir site kodlamak için HTML CSS JavaScriptin yanı sıra en azından SQL, PHP veya ASP ni iyi şekilde bilmen gerekiyor

fpcntr

Üye
24 Ağu 2017
114
1
Los Santos
Yani ben kendime blog sitesi gibi bir site oluşturmak için hemde adsense bağlayıp reklam koymak için html php ve css yeterli mi kardeşlerim, hedefim insanlara yardım amaçlı site kurup reklamlardan da para kazanmak bu konuda yardımcı olacağınız için şimdiden teşekkür ederim 🙂

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.