WebSite_Boom_danger_pimp_(Bir Hackerın En Onemli Proları)

blackdeath

Yeni üye
26 Tem 2006
7
2
Webhak Programları Hepsi Bir Yerde

arkadaslar sizler için bu web hack programlarini bu linke topladim bu programlar sayesinde cökertemeyeceginiz site kalmicak bundan eminim peki nasil kullancam bunlari dersseniz ben onuda sizin için arastirip buldum hepsinin aciklamasi war içinde size simdiden iyi hackler


Içindekiler:

1-) Azrail-Tools4

2-) GavurSAVAR-Beta1

3-) Yamultucu

4-) Denyo-Beta

5-) Zehir

6-) WarTool

7-) Sprut

8 ) iis5davScan-xploit

9-) Anti-Rus

10-) Hide IP Platinum v2 (ip gizleme için)


http://rapidshare.de/files/17014259/WebSite_Booom__danger_pimp_.rar.html


Begendıysen Rap Vermeyı Unutma:yo
 

CorsaiR

Emektar
27 Ara 2005
1,228
18
Çekirdekten
walla arkadaşlar bunlar hackerin değilde lamerin programları gibi :) ya şaka maka arkadaşlar bu baya eski bir döküman galiba..
zehir mi kaldı artık.. neyse yinede tşk
 

frudo

Yeni üye
1 Eyl 2006
29
0
bncede denıyıpte işe yarıyor dıen varmı aranızda bence bunların yarısından cogu işe yaramaz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.