wEß SiTé yıKICısI!..

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
bu pr0gramı bir arKada$ım buLmuı$h.. we bana Lİnki gönderdi Bende sizLerle payLa$Mak iStédiM Henüz Kendim denemedim ama arkimin DediĞİNe Göre..
yıkıcı'nın çok kolay bir kullanımı varmı$h.. fakat proxy desteği olmadığı için tek kişiyle yapılan saldırılarda ip adresi tespit edilebilirmi$h..Gerçi edilsede pek birşey ifade etmez ama olsun yani sonuçta birşey elde ediyorlar yHani.
Her neyse programı açtıktan sonra yukarıya http:// dizinine adres yazılıor ve bağlan'a tıklanıormu$h..1-2 saniye beklendikten sonra sağ tarafta yeşil ışık yanıy0r ve saldırıya başla dediğiniz zaman paketler gönderilmeye başlıy0rMu$h!..

Lİnk; http://www.rapidshare.com/files/254457/YIKICI.rar.html
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
arkada$ıM Lİnkte Sorun y0q $imdi Baqtım!..Gayet NormaL 1 $ékİLde ÇaLı$ıy0r..wErMi$h OLdugum LİnKİ KopyaLa eXpLorera yApı$tır ÇALı$tıĞıNı sende göRücekSİn!!..
 

tarkan_ksk

Yeni üye
22 Ağu 2006
15
0
wirüslü oldunu biliosunuz demi siteye ping atıo we serwerdan düsmesine sebeb oluo

hack prgramlarının cogunlugu wirüslüdür
 

KoTuCoCuK

Yeni üye
12 Ara 2006
2
0
Denicez...
Cokie ler suya dusecek gibime geliyo ;)

winrar şifresi nedir ?
 
Son düzenleme:

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
writer ben onu deilde söle 1seyh yaptım diyebilirm..konuıyu tam acıcaktımki son anda daha önceden verilmiş olabilir düşüncesi iLe AyNı KOnudan daha Önce aÇıLmı$Mı KOntroL et dedim..fakat 1 seyh CıkMadı..uZatma karde$h..Oke!..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.