Western Digital’den yüksek kapasiteli ve veri koruma özellikli yeni diskler

blink1337dagger

Vip Altın Üye
7 Kas 2011
5,259
41
Chicago İL
74b-600x600.jpg

Yeni My Book Ailesi Sürücüleri Zengin İçerik Toplayıcıları için 4 TB’a Kadar Kapasite Sunuyor ve Dropbox Entegrasyonlu WD SmartWare Pro Otomatik Yedekleme ile Bulut Yedekleme ve Tüm Sistem Yedeklemesi Sayesinde Verileri Koruyor
Western Digital, kendi popüler harici masaüstü sürücülerinden My Book ve Mac için My Book serisini, 4 TB’a kadar depolama kapasitesi ve yüksek miktarda video, müzik ve fotoğraf üretip, toplayanlar için geliştirilmiş veri koruması sağlamak üzere yeniden tasarladı.
Yeni My Book serisi, hız için USB 3.0 ile en yüksek içerik koleksiyonları için 2 TB, 3 TB ve 4 TB kapasitelerde mevcuttur. Kişisel verilerin her an zarar görme olasılığı var. Bu ister kaybedilmiş bir dizüstü bilgisayar, ya da zarar verici bir virüs olsun, veriyi güvenli bir şekilde saklamak ve önemli doküman ve değerli içeriklerin yedeğini almak kritiktir.
Yeni sürücülerin veri koruma özellikleri, içerik koleksiyonlarını yedeklemek için mükemmeldir. Otomatik yedekleme yazılımı WD SmartWare Pro, Dropbox entegrasyonu ile bulut yedekleme yetenekleri sunar ve WD Edition of Acronis True Image, kullanıcıların dijital dosya ve programlarını güvenle silebilmesine ve tüm sistem yedekleme yönetimi yapabilmesine olanak sağlar.
wdsmartwarepro_lowres-630x630.jpg

WD’nin Tüketici Depolama Ürünleri Grubu Genel Müdürü Scott Steffens yaptığı açıklamada “Yeni jenerasyon My Book harici sabit sürücüler müşterilerimiz için daha fazla hız, esneklik, içerik ve sistem güvenliği sağlamaktadır. Tüketiciler daha önce hiç olmadığı kadar çok dijital içerik yaratıyor, indiriyor ve depoluyor ve bizim masaüstü sürücü serimiz sistem afetleri, hasar ya da hırsızlığa karşı yedekleme ve koruma sağlayacak kapasite ve güvenlik önlemleriyle donatılmıştır.”dedi.
Sürücüye izinsiz girişe karşı güvenlik önlemleri WD SmartWare Pro otomatik yedekleme yazılımındaki donanım şifreleme ve parola koruması ile sağlanır. Dosyaları hırsızlık, yangın,sel ve diğer doğal afetlerden korumak için My Book Dropbox ile entegre olarak dosyalarınızı buluta depolar. Tüm sistem koruması ve dosyalarınız için güvenli silme işlemi için My Book ayrıca Acronis True Image (ATI) WD Sürümü de içermektedir. ATI WD Sürümü entegre bir yazılım olup, PC’deki tüm bilginin güvenliğini sağlar ve ihtiyaç duyulmayan gizli verilerin güvenli bir şekilde silinmesinde kullanılabilir. ATI WD ayrıca sistem çökmeleri gibi felaketlere karşı PC’nizd eki tüm dosya, yazılım ve tercihlerin kurtarılmasında da kullanılır.
WD Mac için My Book aynı zamanda SüperHızlı USB 3.0 ile UAS bağlantısını birleştirerek arttırılmış hız ve esneklik sağlar. 2 TB/3 TB kapasiteleri olan Mac için My Book, dosyaların güvenli ve efektif yedeklenmesi için Apple’ın Time Machine ile de uyumludur. Sürücü, parola koruması ve dosyaları izinsiz girişlere karşı korumak için geliştirilmiş olan donanım şifrelemesi bulunan WD Security yazılımı ile kullanıcılara sürücüyü kaydetme, teşhis çalıştırması gibi pek çok özellik sunan WD Utilities ile donatılmıştır.
Fiyatlandırma ve Bulunabilirlik
My Book ve Mac için My Book sabit sürücülerinin 3 yıllık limitli garantisi vardır. Bu sürücüleri wdstore.com adresinde bulunan WD mağazasında ya da seçilmiş perakendeci ve distribütörlerde bulabilirsiniz. Üreticinin önerdiği perakende fiyatı 2 TB için 119.99 USD+KDV, 3 TB için 159.99 USD+KDV , 4 TB içinse 249.99 USD+KDV’dir.

Kaynak
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.