WhatsApp Sözleşmesini Kabul Etmeyenler Savaşı Kazandı

'Aspect

Özel Üye
29 Şub 2020
1,424
1,582
Instagram
WhatsApp Sözleşmesini Kabul Etmeyenler Savaşı Kazandı




WhatsApp sözleşmesi ile büyük bir tepki alan WhatsApp sonunda geri adım attı. Hindistan merkezli bir haber kaynağı olan Press Trust of India'nın ortaya attığı iddiada 15 Mayıs'ta hiçbir hesabın silinmeyeceğini söylemişti. Bir WhatsApp sözcüsü ise bu iddiayı doğruladı. Yapılan açıklamada, çoğu kullanıcının sözleşmeyi kabul ettiği fakat kabul etmeyen bir kısımın da olduğu söylendi.

Bu yüzden kullanıcıları madur etmek istemediklerini ve 15 Mayıs'a kadar sözleşmeyi kabul etmeyenlerin de WhatsApp'ı kullanabileceği açıklandı.



Öte yandan sözleşmeyi kabul edenlere ne olacağı da merak konusu. WhatsApp henüz bununla ilgili bir şey söylemese de komple sözleşmenin iptal olması da süpriz olmayabilir.


Sizce Sözleşme Tamamen İptal Olur mu?​

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.