Wi-Fi Phisher

LakhoPss

Uzman üye
31 Ara 2014
1,512
0
root@kali:~#
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu konuyu açmamda yardımcı olan ch_arli41'e çok teşekkür ediyorum. Bugün sizlere Wi-Fi Phisher adlı scripti tanıtacağım. Şu ana kadar bildiğiniz yöntemlerden farklı olarak bu script, Brute Force veya WPS PIN'i kırma ile Wi-Fi ağının şifresini hacklemez. Sahte bir ikiz ağ oluşturur. Dilerseniz anlatıma geçeyim. Gerekenler:

-> Backtrack Linux (Tercihen Kali),
-> Wi-Fi Phisher Script
-> Usb Wireless Kartı,
-> 2 adet Wi-Fi Interface


Öncelikle Bu linkten yazılımı indirip çıkartın. Terminale " iwconfig " komutunu yazarak iki adet interface olduğunu teyit edin. Terminalden dosyaları çıkarttığınız dizine gelerek, " python wifiphisher.py " komutunu girin. İşlem başlayacaktır. Bir süre sonra karşımıza çevrede bulunan Wi-Fi bağlantıları gözükecektir. Hedef ağ çıktıktan sonra, " Ctrl+c " kombinasyonunu tuşlayarak işlemi durdurup kopyalamak istediğimiz ağı seçiyoruz. Bu adımı uyguladıktan sonra internet bağlantınız kesilecektir. Bu ağın şifresi hakkında bilgi sahibi olan bir kişi, bizim sahte ağımıza girdikten sonra internete bağlanmak istediği zaman, router güncellemesi ile ilgili, aşağıdaki gibi " sahte " bir uyarı mesajı ile karşılaşacaktır. Adam şifreyi girdiği zaman, " Http Requests " kısmında Wi-Fi ağının şifresi bulunacaktır.

wifiphisher-680x400.png
 
Son düzenleme:

mahvettin

Katılımcı Üye
18 Mar 2015
371
0
videolu anlatım yapan bu yöntem çok ihtiyacım bar :(
Önceki ewil twin denemelerimde yaptığım fake ağa bağlanıyosun ama sayfa gelmiyo yada bağlanıyor ip adresi alınıyor diyip orda kalıyo du bu dostum un olayını anlayamadım videolu anlatım pls !!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.