Wifi bağlananları görme

Sumaf55

Yeni üye
8 Haz 2014
26
0
Merhaba arkadaşlar modemim Huawei marka arayüzünde engellemeyi bulamadım. Wifiye bağlananları görme, engelleme tarzı önerebileceğiniz program var mı ? Teşekkürler.
 

DarkHealler

Özel Üye
4 Eki 2015
8,059
6
izmir:)
Merhaba;

Sayın üyemiz,

Forumumuzda bulunan 1 kaç konu sizi aydınlatacaktır.

http://www.turkhackteam.org/google-...nicilari-hackleme-android-turkce-dsploit.html

ve alıntı olarak bir forumda ise

farklı bir çözüm ile sorununuzun çözülebiliceği aktarılmakta forumda yazanları alıntı olarak size direkt yazıyorum

Not: Alıntıdır Denemeden işlem yapmayın


''Kablosuz ağımız evimizde her noktaya internet bağlantısı ulaştırdığı gibi aslında komşularımıza ve yakın çevrede bulunan insanlara da ulaşabiliyor. Eğer yeterince güçlü bir ağ şifreniz yoksa, biraz teknik bilgisi olan biri veya şifrenizi tahmin edebilecek bir başkası, kablosuz ağınıza izinsizce girebilir ve sizin hiç haberiniz olmadan internet bağlantınızı kullanmaya başlayabilir.

Ayrıca, zaman içinde izin verdiğiniz başka kullanıcıların da ağdaki hareketlerini görmek isteyebilirsiniz. Bu amaçla hazırlanmış olan bir yazılım olan Who Is On MY Wi-Fi, kablosuz ağınıza girmiş olan bilgisayarları ve trafik verilerini gösteren yararlı bri uygulama.

Aslında uygulamanın eğlenceli yanı, bunu kullanabilmek için yönetici olmanızın gerekmemesi. Eğer yazılım bilgisayarınızda kurulu ise, girmiş olduğunuz ağdaki diğer bilgisayarları bu uygulama sayesinde kolayca görebilirsiniz. Ancak bu uygulamayı iş yerinizde kullanmaya niyetliyseniz, uygulamanın port scan etme özelliği nedeniyle IT departmanındaki çalışanları alarma geçireceğini ve neden böyle bir uygulama kullanma gereği duyduğunuzu sorgulayan bir tavırla karşılaşacağınızı, hatta bu "tehlikeli" davranışınızın yöneticilerinize rapor edileceğini ve muhtemelen şirket içinde insanların e-postalarını ve özel yazışmalarını okumaya çalışan bir "sanayi casusu" muamelesi görebileceğinizi unutmayın. Yani, bu uygulamanın en güzel kullanım alanı, ev ağınızı kontrol etmek. Çalıştığınız iş yerinde kullanmaya kalkarsanız, işinizi kaybetmenizin büyük olasılık olduğunu hatırlatalım. Sonra niye uyarmadınız diye bize gelmeyin.''


Download Complete - Who Is On My WiFi

programı taratmadan indirmeyiniz dediğim gibi cevap alıntıdır..
 

Sumaf55

Yeni üye
8 Haz 2014
26
0
Herkesin yorumu için teşekkürler ve ayrıca özür diliyorum yetersiz bilgi vermişim. Bilgisayar için yardım istiyorum ayrıca önerilerinizi telefon için verecekseniz eğer telefonum iOs, teşekkürler
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
11,000
29
26
Merhaba,

Windows üzerinden GlassWire Firewall programı ile aktif olarak Wi-Fi ağınıza bağlananları görebilir, bağlantıları yönetebilir ve veri kullanımlarını takip edebilirsiniz.

İyi forumlar...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.