Wifi Şifre Kırma HK.

HACKEDBYHYDRA

Uzman üye
21 Ağu 2016
1,822
0
127.0.0.1
Arkadaşlar Bana Wifi Şifre Kırma Konusunda Yardımcı Olabilecek Birisi Varmı Bilgisayar İçin Garanti Kıracaksa Mobil İçin De Olur Cihazım Rootlu

Moderatör tarafında düzenlendi:

Brokropro

Yeni üye
19 Ağu 2017
26
0
Benim bildiğim yöntemi söyliyorum sana (ve belki de sen bunu biliyorsundur zaten ) google playe wps wpa tester indir wps si açık olan modemleri pin deneme yanılmayla kırabilir ve bir diğer yöntem ise wibr+ uygulama ile şifre deneme yapabilirsiniz 100%100 kirar ama çok zaman alabilir...bir diğer bildiğim yöntem ise kali linux ile kırma gerçi ben daha kuramadım telefona ama neyse yani...yazilanlara gore wifideki kisilerin internetini kesip handshake yakaliyormusuz sonra saglam bir wordlist varsa deniyormussun benim bildiklerim bunlar

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
Sağlam bir world listin varsa ve deneme yapacağın modemin Wps açık ise her türlü wifiyi kırarsın.Dediğim gibi sağlam world list lazım . Sağlamdan kastım 4 haneden 16 haneye kadar büyük küçük harf rakam özel karakter ile kombin edilmiş %100 kırma şansın .Böyle bir world list sanırım haftalar sürer hazırlaması . Bir program vardı neydi o heh dumper bunlar çöp kıramaz . Birde wifite var kali linux da bunlarda işe yaramıyor artık . Dediğim gibi wps si açık modemlerde handshake yakalayarak world list yardımı ile . sağdan soldan bulduğun programlar yüzünden trojen yeme ihtimalin %95 uyarayımda.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.