WİNAVİ Video Converter ile filmlerinizi istediğiniz formata cevirin

bymumi10

Üye
16 Eyl 2006
186
3
Rize
Bu programı bilmeyen arkadaşlar için bence harika ve cok hızlı bir program önceden 6-8 saatlik bir zamanda ancak birbirine cevirebildiğimiz filmlerimizi artık bir kaç tıklamayla hemde 45 ile 60 dk arasında yapıyoruz.Ve kesinlikle tavsiye ederim memnun kalacaksınız.
tabii bu iş için bize 2 program lazım :

Download:1 WİNAVİ 7.1
https://tik.lat/aA6kE

şifresi: name: Regnow Order

code: EBE95B780B867091C8F6D58FE5B65B9EBA6E8D9D2075F3A5

Download 2 VOB SUB

https://tik.lat/ao4g0

NOT:Bu program altyazıları otomatık ayarlamaya yarar sizin bişey yapmanıza gerek yok.

winavi_video_converter_644.jpg


Arkadaşlar gördüğünüz gibi cok sade bir program.Örneğin biz avi uzantılı bir dosyayı dvd yapalım(diğerleride bu anlattığım şekılde aynı yoldan yapılacak)Zaten arkadaşlar menulerin üzerine mause getidiğimizde hangi uzantıyı hangisine çevirdğini bize anlatıyor.
Önce menude DVD yazan yere tıklıyoruz, çevirmek istediğimiz dosyayı buluyoruz bulup ekleme yapıyoruz.

NOT:Arkadaşlar burada cok önemli olan bişey var filme altyazı eklerken film ile altyazıyı birebir aynı adlandırmak lazım örneğin filmin adını godfather yazdıysan altyazıyıda aynı yazman lazım yoksa otomatık olarak ekleme yapmaz altyazıyı sadece filmi çevirir.

winavi001.jpg



arkadaşlar burada filmi programı hafızaya aldıktan sonra nereye kaydedeceğinize kara vermek için browse tuşundan dosyanızı belirleyin ve kayıt yerinizi bilin.
şimdi ise advanced tuşuna tıklayarak encode bölümüne girip aşağıda gördüğünüz gibi filmimizin boyutlarında oynamalar yapabilirsiniz,ayrıca çevirmek istediğiniz formatı belirlemeyi mutlaka unutmayın.(dvd ye çeviri yapacaksanız dvd yi işaretleyin avi ise avi yi işaretleyin)

mfdvd_winavi_4.gif


Artık işlemın sonuna geliyoruz arkadaşlar son olarak tum bunları yaptıktan sonra OK diyoruz ve çevirme işlemi başlıyor.

winavi_konvertointi.jpg


Yine burada çeviri işlemı sırasında üsttekı open the preview window tuşunu işaretleyın çünkü bununla filmin akışını da takıp edebilirsiniz.Artık dvd nizi oluşmaya başladı hayırlı olsun,yaklaşık 1 saat içinde filminiz hazır.
Arkadaşlar ben örnek olarak kullanımını gösterdim cok basit bir kullanımı var diğer çeviri işlemlerinde de aynen bu basitlikle filmlerinizi elde edebilirsiniz.kolay gelsin.Umarım işinize yaramıştır.


Alıntıdır.Saygılar...
 

My Love

Yeni üye
13 Mar 2007
13
0
:secret kardeş program çok güzel yalnız sesleri vermiyo türkçe bir filmi dvd ye çevirdiginizde sesiz oluyo püf noktası varsa açıklama yaparsan sevinirim şimdiden teşekkürler...(emeğe sayğı):woott
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.