WindowBlinds

T-GeNeRaLs

Kadim Üye
21 Ağu 2007
5,183
51
İstanbul
Windows XP ve Windows Vista işletim sistemlerinin görünüşünü ve havasını kişiselleştirmek istiyorsanız WindowsBlinds sizin programınız. Windows'un grafiksel arayüz kısımlarının nerdeyse tüm noktalarını değiştirmenize imkan veren bir araç olan bu program ile kendi başlık çubuklarınızı, basma tuşlarınızı, başlangıç çubuğunuzu, radyo tuşlarınızı ve benzer daha birçok şeyi değiştirebilecek ve kendi kişisel temanızı oluşturabileceksiniz.İsterseniz WindowsBlinds kullanarak işletim sisteminizi beğendiğiniz Mac, Linux gibi başka işletim sistemlerinede benzetebilirsiniz ve ya kendi benzersiz görünüşünüzü yaratabilirsiniz. Aynı zamanda bu programda bulunan SkinStudio ile kendi kabuklarınızı oluşturabilirsiniz.
Program görsel olarak hiçbir fazla bellek kullanımına da yol açmıyor. Bilgisayarınızdaki sadeliği bile kendinizin ayarlamasına olanak tanıyor. Hatta yeni model ekran kartlarıyla daha uyumlu çalışarak Windowsun varsayılan arayüzüne göre daha hızlı çalışabiliyor.
windowblinds32.gif
Versiyon 6 ile Windows Vista için tam olarak tema değitirme desteği eklenirken, "blurred glass" desteği Windows XP içinde eklenmiş bulunuyor. Gelişmiş animasyon desteği, kullanıcı tarafından yaratılmış alt stiller, kullanıcı tanımlamalı skin renk değişimi gibi özelliklerinde getirildiği bu son sürümde program yenilenmiş ve kullanımı kolaylaştırılmış bir şekilde . Programı yükle
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.