windows 10 uygulamalar geç açılıyor

berkelmas

Üye
18 Nis 2015
247
0
Arkadaşlar selam windows 10 kullanıyorum geçen gün kendi ayarlarından cihazı komple sıfırladım yani format attım bir nevi ter temiz oldu ama şuanda bir uygulamayı oyunu vs açtığım zaman biraz geç açılıyor bekliyorum sonra açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

dbysummit

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
774
0
Bilgisayarınız boştayken kaç? Bilgisayarınızın özellikleri çok çok iyi değilse oyun açılırken gecikmesi normaldir, ama çok anormal diyorsanız bilgisayarınızın özelliklerini bir yazın

Başlat - çalıştı - dxdiag

JonnieBrofer

Uzman üye
4 Ocak 2016
1,436
3
Dostum , bilgisayarın kaldırmıyor olabilr , tavsiyem windwos 7 ye geçmendir widonws 7 vazgeçilemez bir işletim sistemidir bana göre , ve bilgisayarına bir virüs taraması yapmanı öneririm , driverlarının güncelliğini kontrol et .

berkelmas

Üye
18 Nis 2015
247
0
Bilgisayarınız boştayken kaç? Bilgisayarınızın özellikleri çok çok iyi değilse oyun açılırken gecikmesi normaldir, ama çok anormal diyorsanız bilgisayarınızın özelliklerini bir yazın

Başlat - çalıştı - dxdiag

boştaykende böyle :
y37kRM.png

23 Ağu 2017
122
0
istanbul
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=5Bfl843VE-g[/ame] bu videoyu izle trojen ve virusden korunma diyor ama aynı zamanda bilgisayarı ışık hızında yapıyor belki internetine virus bulaşmıştır gogleyi sıfırlamayı deneyebilrsin o zaman virusden kurturulsun ve son olarak bir video daha atıcam programsız bilgisayar hızlandırma diye buda çok işe yarıyabilir [ame]https://www.youtube.com/watch?v=ZW5572E55BU&t=8s[/ame]
NOT:yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bi teşşekürü çok görme

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.