Windows Defender BT Yönetici Hatası Çözümü

Arkadaşlar hepinize merhaba windows defender bt yönrtici hatası nasıl çözülür hadi başlayalım

şimdi öncelikle bu dosyayı indirmeniz gerekecek bunu microsoft zaten kendisi yayınlıyor üzeine tıklar tılamaz zaten inmeye başlayacak

bunu indirdikten sonra yönetici olarak açmanız gerekecek aksi takdirde indirmesi gereken paketleri indiremez bu işlemleri hızlıca bitirecektir bittikten 10 sn sonra sistemi yeniden başlatın ve artık sorununuz çözülü

kafama takılan ne biliyormusunuz hacker forumunda kimse bu url tıklamaz özellikle bunu paylaşanın kullanıcı adı LORD PAYLOAD olup profil fotoğrafı böyle olunca ve işin garip tarafı ilk defa içine bir payload enjekte etmeden bir topluluğa faydalı bir şey yapıyorum kendimi ister istemez çok garip hissediyorum ben bir virustotal linki bırakayım isteyen bakabilir

kafama takılan ne biliyormusunuz hacker forumunda kimse bu url tıklamaz özellikle bunu paylaşanın kullanıcı adı LORD PAYLOAD olup profil fotoğrafı böyle olunca ve işin garip tarafı ilk defa içine bir payload enjekte etmeden bir topluluğa faydalı bir şey yapıyorum kendimi ister istemez çok garip hissediyorum ben bir virustotal linki bırakayım isteyen bakabilir

Yani simdi neden böyle bisey söyledin paylad ente etmeden topluluğa faydalı bir sey yapıyorum dedin yani normalde içeriklerin faydalı değilde payloadlımı garip hissetme insanımız yarısı aklı virüs sokma derdinde baska yerlere sende normal paylas bisey olmaz yani diğer forumlarda burdaki forum üyelerin virüs paylastığını biliyorum ama karısmıyom tabiki ama burda paylasırılırsa hemen bildiriyoruz Eline Sağlık

Kimsenin buna tıklamayacağı kosmujdna
Yani simdi neden böyle bisey söyledin paylad ente etmeden topluluğa faydalı bir sey yapıyorum dedin yani normalde içeriklerin faydalı değilde payloadlımı garip hissetme insanımız yarısı aklı virüs sokma derdinde baska yerlere sende normal paylas bisey olmaz yani diğer forumlarda burdaki forum üyelerin virüs paylastığını biliyorum ama karısmıyom tabiki ama burda paylasırılırsa hemen bildiriyoruz Eline Sağlık
Kesinlikle katılıyorum.

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.