Windows Gizlilik Araç Önerisi

Flack

Katılımcı Üye
5 Tem 2020
474
391
in Turkey
Merhaba THT Halkı Sizlere Bugün Keşfetmiş Olduğum Bir Aracı Tanıtacağım ve Zamanınızı Almamak Adına Kısa Tutacağım..

Windows 11 ve Windows 10, kullanıcılara mümkün olan en kolay günlük deneyimi sunmak ister ve bunu yaparken sizi çok nadiren bir güvenlik bildirimini gerçekten okuyup onaylamaya zorlar. Ne yazık ki, Microsoft'un bu basitleştirilmiş yaklaşımı, üzerlerine birçok kullanıcının isteyeceğinden çok daha fazla veri aktarıldığı anlamına gelir. Microsoft, çoğu veriyi, bilgisayarınızın hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan kişiselleştirilmiş bilgileri size göstermek için kullanır. Örnek olarak, Windows, yoldaki trafik nedeniyle havaalanına 30 dakika önce yola çıkmanızı hatırlatabilir. Ancak bu bilgileri size ulaştırmak için Windows'un takvim girişlerinize, postalarınıza (yani havayolu onay e-postasına), konumunuza ve trafik haberlerini almak için internete erişimi olması gerekir.

Bazı hizmetler, tüm klavye girişlerinizi protokoller, WLAN erişim verilerinizi facebook kişilerinizle paylaşır veya herkese açık ve potansiyel olarak korumasız bir ağa izin istemeden bilgisayarınızı bağlar. Bu, sizin ve bağlantılarınızın karmaşık WLAN parolalarıyla boğuşmak zorunda olmadığı anlamına gelse de, önemli bir güvenlik riski de oluşturur. Mahremiyetiniz ve onu nasıl koruyacağınız düşünüldüğünde “konforunuzun” ne kadar önemli olduğuna kendiniz karar verin. O&O ShutUp10 size tüm önemli ayarları tek bir yerde sunar - önceden BT bilgisine ihtiyacınız yoktur ve Windows sistem ayarlarını manuel olarak değiştirmenize gerek yoktur. O&O ShutUp10 tamamen ücretsizdir ve yüklenmesi gerekmez - doğrudan ve anında PC'nizde çalıştırılabilir. Ve bu günlerde diğer pek çok programın yaptığı gibi, geriye dönük olarak istenmeyen veya gereksiz yazılımları yüklemeyecek veya indirmeyecek!



İşinize Yaraması Dileğiyle İyi Forumlar..
 
  • Beğen
Tepkiler: gds
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.