Windows Live Messenger 9.0 FİNAL + TÜRKÇE YAMA + Messenger Plus Live 4.50 !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guest969
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guest969

Yeni üye

windowslivemesssengerloqw7.jpg

20061023180628_14954.jpg

Messenger’ı açıktan sonra hesabımızda çevrimiçi olmamız, normal’e göre biraz daha uzun sürüyor. Zaten, açılışların uzun sürebileceğini belirten bir ibare yerleştirmişler. Beta olduğunu unutmamak gerek. Öncelikle şunu söyleyeyim 8.5 sürümü ile 9.0 sürümü arasında nerdeyse hiç bir fark yok görünüm olarak. Fakat duyduğuma göre, yazılımın alt yapısı değişmiş. Özellik olarakta bir kaç ufak özellik eklenmiş.

DOWNLOAD:

http://rapidshare.com/files/100979171/MSN_9.0_By_aLpKuN.rar

+REPPPPP

20061023180628_14954.jpg

Messenger’ı açıktan sonra hesabımızda çevrimiçi olmamız, normal’e göre biraz daha uzun sürüyor. Zaten, açılışların uzun sürebileceğini belirten bir ibare yerleştirmişler. Beta olduğunu unutmamak gerek. Öncelikle şunu söyleyeyim 8.5 sürümü ile 9.0 sürümü arasında nerdeyse hiç bir fark yok görünüm olarak. Fakat duyduğuma göre, yazılımın alt yapısı değişmiş. Özellik olarakta bir kaç ufak özellik eklenmiş.

DOWNLOAD:

http://rapidshare.com/files/100979171/MSN_9.0_By_aLpKuN.rar

+REPPPPP

Hocam bu konu daha önce açıldı ve bunun üzerine konuşuldu.Bu program henüz çalışmıyor.Kendim bizzat denedim kurdum.Çalışmamakla birlikte normal msnide kaybettim diğerini tekrar yüklemek zorunda kaldım.Bence programları önce bi deneyin sonra paylaşın.Çünkü sen bu konu direkt başka yerde kopylamışsın...

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.