Öncelikle merhaba windows terminali ile hack yapilirmi basit hack olaylari (şifre kırma vb.) Olaylar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimpython vs. çalıştırılabiliyor haliyle mümkün python toollarını kullanmayı denemeni öneririm
Anladım teşekkürlerWindows'a WSL kurup daha sonrasında terminal üzerinden kaliye geçip gerekli araçları yüklemek sizin açısınızdan daha rahat olacaktır. Windows için her tool olmayabilir.
Tabi.Öncelikle merhaba windows terminali ile hack yapilirmi basit hack olaylari (şifre kırma vb.) Olaylar
yapılır yapılmasına da çok işlevsiz bir terminal. terminal işleri yapıcaksan her hangi bir linux işletim sistemi kullanmanı tavsiye ederimÖncelikle merhaba windows terminali ile hack yapilirmi basit hack olaylari (şifre kırma vb.) Olaylar
Yapılır.Öncelikle merhaba windows terminali ile hack yapilirmi basit hack olaylari (şifre kırma vb.) Olaylar
netstat -n
komuduyla yapılıyor dedilere açıkcası sanmamAnladim cok sagolun olmadi sanal makina dan kali kururumcmd içinde toollar mevcut ama toolsuz yapamassın.netstat -n
komuduyla yapılıyor dedilere açıkcası sanmam
Senin için daha iyi olur çünkü Windows terminali bu işlemleri için yapılmış bşr terminal değil linux terminali Windows a nazaran daha kullanışlı ve efektifAnladim cok sagolun olmadi sanal makina dan kali kururum
Gerkli toolları yükleyerek cmd ve powershell le hack yapabilirsin ama bazı şeylerde sıkıntı çıkabilir. Öyle olduğu zamanlarda WSL (Linuz terminallerini Windowsta çalıştırmaya yarayan bir şey) kurarak hack te yapabilirsinÖncelikle merhaba windows terminali ile hack yapilirmi basit hack olaylari (şifre kırma vb.) Olaylar
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.