Windows VİSTA FULL-Microsoft Dağıtıyo-Lisanlı

SaNaLBABA

Üye
26 Eki 2006
200
9
The Self-Touc
Vistayı tanırkende nerden temin edebileceğinizi göstermiştim.Ben yüklerken tamamını Microsoft un sitesinden yüklemiştim.fakat microsoft bu downloadı nedendir bilinmez kesti.

Yeni bir gelişme sonucu Microsoft yayınladığı betalardan sonra beklenmedik bir anda Windows Vista'yı herkesin kullanımına sundu..Bu Windows'un yepyeni sürümünü çalıştırabilmek için gerekli olan ürün anahtarınıda Windows Live hesabı olan kullanıcılara hediye etti.Windows live da şimdilik bedava sanırım
biggrin.gif
. 32 bit ve 64 bit sürümlerinin ikisinide kullanımda şu anda.



İndirilen dosya ISO dosyası.inen dosyayı DVD ye yazıp bilgisyarınıza yükleyebilirsiniz.
32 bit: 2*52 GB
64 bit: 3*59 GB

Bu fiırsatı kaçırmayın derim.ben bugun ilk fırsatta indiriyorum Vistayı

Kurulum şifresi için gerekli olan seri numaranızı Windows Live hesabıyle giriş yaparak almak için aşağıdaki linke tıklayın
https://tik.lat/KBGyf

Windows VİSTA 32 bit : https://tik.lat/YeF6j
Windows VİSTA 64 bit : https://tik.lat/nonsi
 
Son düzenleme:

KARAVANA

Yeni üye
16 Kas 2006
2
0
yaa usta microsoft vistayı daha ocak 2007 de piyasaya sunucak. büyük bir ihtimalle bu da bir beta sürümdür yükleyeniz ve test edeniniz varsa lütfen bildirsin teşekkürler iyi günler
 

C0M!S3R-eX

Uzman üye
14 Kas 2006
1,174
27
vista dduyduğuma göre minimum ne özellikler istiyor??????????

Microsoft* Windows Vista için gerekecek minimum donanım gereksinimlerini açıkladı. Microsoft'un verdiği bilgilere göre* Windows Vista çalıştırabilecek bir PC'de en azından:

  • En az 800MHz'lik güncel bir işlemci.
  • 512 MB sistem belleği.
  • 15GB boş disk alanı
  • DirectX 9 destekli ekran kartı.
Bulunması gerekiyor. Yalnız önemle belirtmek gerek ki bunlar işletim sistemini sadece çalıştıracak özellikler* sistemin yeni ve gelişmiş arayüzü ve diğer bir çok ek özelliği bu minimum konfigürasyonda çalışmayacak.

Eğer Vista ile gelen tüm özelliklere* tüm görsel öğelere sahip olmak istiyorsanız çok daha ciddi donanım gereksinimleriyle karşı karşıyasınız:

  • En az 1 GHz hızında güncel bir işlemci
  • 1 GB sistem belleği
  • Windows Aero destekleyen bir grafik işlemcisi (anakarta dahili işlemcilerin çoğu desteklenmiyor)
  • 128 MB grafik belleği.
  • En az 40GB sabit disk ve 15GB boş alan.
  • DVD-ROM sürücü.
  • Ses kartı.
  • Internet erişimi.
Eğer 1600x1200'den daha yüksek bir çözünürlük kullanacaksanız ekran kartı belleğinizin 256MB olması gerekiyor. Pixel Shader 2.0 desteği kesinlikle şart olarak belirtilmekte.





Ayrıca linkler çalışmadığından konu kilitlendi!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.