Windows Vista

C0M!S3R-eX

Uzman üye
14 Kas 2006
1,174
27
WindVista_masthead_ltr.gif

Hiç olmadığı kadar fazla bilgi, yapılacak çok fazla şey ve iletişim kurmanın çok değişik yolları bulunan bir dijital dünyada yaşıyoruz.

Her gün, dünyanın farklı yerlerindeki milyonlarca kişi yaşamlarındaki artan miktarda dijital bilgiyi düzenlemek için Windows tabanlı kişisel bilgisayarlarını kullanıyor. Bu bilgileri yönetmek için kullandığımız araçlar güçlü ve tanıdık olmakla birlikte, günümüz dünyası daha fazlasını gerektiriyor. İşin karmaşıklığını aşıp sizin için önemli olan konulara odaklanabilmek için kişisel bilgisayarınızın size ayak uydurmasını istersiniz.

Windows Vista dünyanıza açıklık getiriyor; böylece günlük görevlerinizi daha güvenli ve daha kolay şekilde gerçekleştirebilir, kişisel bilgisayarınızda bulmak istediğinizi anında bulabilirsiniz. Windows Vista tabanlı kişisel bilgisayarınızda TV ve müzik dosyası gibi eğlence öğelerinde şimdiye kadar olmayan özellikleri keşfedin. Ve Windows Vista ile, sizin için önemli olan kişilerle evinizden veya hareket halindeyken daha güvenli bir biçimde bağlantı kuracaksınız.

Windows Vista yapmak istediklerinizi denetim altında tutabilmenizi sağlar.


Kullanım kolaylığı

Windows Vista kullanmaya başladığınızda, Başlat menüsü gibi tanıdık öğelerin önceki Windows sürümlerine göre çok daha hızlı, kullanışlı ve yardımcı olduğunu göreceksiniz. Başlat menüsünde, Hızlı Arama adı verilen ve kişisel bilgisayarınızda herhangi bir öğeyi bulmanıza ve başlatmanıza yardımcı olan yeni özellik aracılığıyla tümleşik masaüstü araması yapılabilir. Bir sözcük, ad veya tümcecik yazdığınızda, Hızlı Arama özelliği doğru dosyayı bulabilir. Ancak daha da önemlisi, yeni Başlat menüsü, kişisel bilgisayarınızda yüklü olan tüm uygulamalar arasında gezinmeyi oldukça kolaylaştırır. Düşük performansı gideren basamaklı "Tüm Programlar" görünümüyle yeni Başlat menüsü, herhangi bir öğeyi çok daha hızlı başlatmanıza yardımcı olabilir.



feat_searchOrg_2.jpg

Hızlı Arama'yı kullanarak, gereksinim duyduğunuz bilgileri hızlı bir şekilde bulun.



Gezginler

Yeni Gezginler, Windows Vista'da bulunan dosyalarla çalışmak için güçlü oldukları kadar kullanımı kolay araçlardır. Gezginler, daha fazla denetim ve bilgi sağlamalarının yanı sıra, dosyalarla çalışma biçiminizi de kolaylaştırır. Fotoğraflara veya belgelere gözatarken veya yeni Denetim Masası'nı kullanırken kolay ve tutarlı bir deneyim sağlanır.



feat_UX_01.gif



Yeni Belge Gezgini, dosyalarla çalışmanızı kolaylaştırır. Yeni Canlı Simge özelliğiyle, dosyalarınızı daha hızlı bulun ve açmanıza gerek kalmadan içeriklerini görün.

Windows Vista'daki Gezginlerin temel öğeleri, gereksinim duyduğunuz bilgileri dilediğiniz zaman almanıza yardımcı olacak biçimde tasarlanmıştır. Hızlı Arama özelliği, dosyaları hızlı bir şekilde bulmanıza yardımcı olur. Gezinti bölmesi, Windows Vista'da bulunan yeni Arama Klasörleri'nin yanı sıra, bilgisayarınızda oluşturduğunuz geleneksel klasörleri de içerir. Komut Çubukları, yalnızca, görüntülenen dosyalara yönelik en uygun görevleri görüntüler. Windows Vista'da kullanılan yeni Canlı Simgeler (ölçeklenebilir küçük resimler) ile, belgelerin ilk sayfasını, bir fotoğrafın gerçek görüntüsünü veya müzik koleksiyonunuzdaki şarkıların albüm kapağını görebilmeniz sağlanarak, aradığınız öğeyi bulmanız kolaylaştırılır.



feat_UX_03.jpg

Doğru sistem ayarını hızlı bir şekilde bulmak için Denetim Masası'ndaki Hızlı Arama kutusuna anahtar sözcükler yazın.


Windows Aero

Windows Vista, yüklendiği bilgisayarın donanım özelliklerini önemli düzeyde ölçeklendirebilen bir kullanıcı deneyimine sahip ilk Windows işletim sistemidir. En düşük sistem gereksinimlerini karşılayan tüm bilgisayarlarda, belirtilen arabirim özelliklerinden yararlanılan Windows Vista Temel kullanıcı deneyimi yaşanır.



feat_UX_05.jpg


Windows Vista Aero, arkalarını görebildiğiniz cama benzer arabirim öğeleri gibi etkileyici görsel efektler sunar.

Windows Aero, çok daha hızlı yanıt veren, yönetilebilen ve ek görsel zenginlik düzeyine sahip bir ortamdır ve Windows kullanıcılarına daha fazla anlaşılırlık ve güven sağlar.



Canlı görev çubuğu küçük resimleri

Fare işaretçisini bir görev çubuğu öğesinin üzerinde beklettiğinizde, bu pencerenin içeriğini gösteren bir canlı küçük resim görüntülenir. Pencerenin simge durumuna küçültülmüş olup olmamasına ve pencere içeriğinin belge, fotoğraf veya çalışır durumda bir video veya işlem olmasına bakılmaksızın, canlı küçük resim görüntülenir.


feat_UX_07.jpg
feat_UX_06.jpg


Görev çubuğunuzdaki öğelerin küçük resim görünümlerini, fare işaretçisini üzerlerinde bekleterek görüntüleyin.



Windows Çevir ve Windows 3B Çevir

Windows Vista, pencereleri yönetmek için tümüyle yeni iki özellik sağlar: Windows Çevir ve Windows 3B Çevir. Çevir özelliği, genel bir simge ve dosya adı yerine her pencerenin canlı küçük resmini sağlayarak, açık pencereleri (Alt+Sekme tuşlarını kullanarak) çevirmenize olanak verir. Canlı küçük resimler, özellikle de aynı türde birden çok açık pencere varsa, istediğiniz pencereyi hızlı bir şekilde belirlemenizi kolaylaştırır. 3B Çevir özelliğiyle, açık pencereler arasında gezinmek ve çalışmak istediğiniz pencereyi hızlı bir şekilde bulup seçmek için farenizdeki kaydırma tekerleğini kullanabilirsiniz.



feat_UX_08.jpg

Açık pencereleri kolayca görüntülemek ve pencereler arasında gezinmek için Çevir özelliğini kullanın


feat_UX_09.jpg

Farenizdeki kaydırma tekerleğini kullanarak açık pencereler arasında gezinmek için 3B Çevir özelliğini kullanın.



İnternet

Internet Explorer 7'nin sekmeli göz atma ve canlı önizleme gibi yeni özellikleri, ziyaret etmek istediğiniz Web sitelerine erişiminizi kolaylaştırır.

Ayrıca Internet Explorer 7, Web akışlarına (RSS veya Really Simple Syndication olarak da bilinir) yönelik yerleşik destekle, istediğiniz bilgilere doğrudan erişmeniz için yeni araçlar sağlar. RSS, bilgi aramak zorunda kalmamanız için bilgilerin size gönderilmesini sağlamak için kullanabileceğiniz bir teknolojidir. RSS abonelikleri aracılığıyla, Internet sitelerindeki başlık akışlarını (listelerini) otomatik olarak alabilirsiniz. Internet Explorer, bu akışları sitelerde bulur ve önizleme yapmanıza ve abone olmanıza olanak tanır. Abone olduktan sonra, Internet Explorer 7 her akışta bulunan başlıkları sistemli bir biçimde bir listede birleştirir. Böylece, her siteyi ayrı ayrı ziyaret etmenize gerek kalmadan çeşitli sitelerdeki yeni bilgilere hızla gözatamanıza olanak verir.



feat_ie.jpg



Windows Vista ayrıca Kullanıcı Hesabı Koruması özelliği üzerine kuruludur; varsayılan olarak, Internet Explorer 7'yi Web'e gözatmak için yeterli olan, ancak dosya veya ayarlarınızı değiştirmek için yeterli olmayan birkaç izinle kısıtlamak,?kişisel bilgisayarınızın Web tabanlı saldırılara karşı korunmasına yardımcı olur. Korumalı mod adı verilen ve yalnızca Windows Vista'da bulunan bu özellik, kötü amaçlı bir site Internet Explorer 7'deki olası bir güvenlik açığından yararlanmak üzere saldırsa bile, site kodunun yazılım yüklemek, Başlangıç klasörüne dosya kopyalamak veya tarayıcınızın giriş sayfasının ya da arama sağlayıcısının ayarlarını değiştirmek için yeterli ayrıcalığı olmayacağı anlamına gelir.

Posta

Windows Postası, e-posta kullanmanın can sıkıcı ve riskli yönlerini en aza indirirken, diğer kullanıcılarla iletişim halinde kalmanın faydalarından yararlanmanızı sağlayan özellikler içerir.


feat_mail.jpg


Hızlı Arama

Bazılarımızın Gelen Kutusu'nda binlerce e-posta iletisi bulunur ve bu durum, gereksinim duyduğumuz belirli bir iletinin bulunmasını güçleştirir. Windows Postası, tüm e-posta iletilerinizi Windows Postası'ndan çıkmanıza gerek kalmadan hızla aramanıza olanak tanıyan yerleşik bir Hızlı Arama kutusu içerir. Hızlı Arama, yalnızca e-posta ile sınırlı değildir; bu özellik, Windows Vista genelinde kullanılabilir. Windows Vista'da Arama Gezgini'nden arama yaptığınızda, e-posta iletilerinin yanı sıra belgeleri ve diğer dosyaları da bulabilirsiniz.
Önemsiz posta filtresi

İstenmeyen önemsiz e-posta (istenmeyen posta), can sıkıcı ve dikkat dağıtıcıdır; önemsiz veya istenmeyen içeriğe sahip olan iletiler arasında istediğiniz postayı bulmanızı zorlaştırır. Bu karışıklığın azaltılmasına yardımcı olmak için, Windows Postası, e-postayı otomatik olarak inceleyerek önemsiz e-postanın belirlenmesine ve ayrılmasına yardımcı olan yerleşik bir filtre içerir. Önemsiz postanın doğru şekilde belirlenebilmesi için filtreyi "eğitmeniz" gereken diğer filtrelerden farklı olarak, Windows Postası, önemsiz postayı ilk kullanımından itibaren sizin görüşünüze gerek kalmadan otomatik olarak belirler. Filtrenin duyarlılığını ayarlayarak, gereksinimlerinize bağlı olarak daha fazla veya daha az e-postaya filtre uygulanmasını sağlayabilirsiniz.
Kimlik avı filtresi

Kimlik avı, kimlik bilgilerinizi çalmak için tasarlanmış bir dolandırıcılık türüdür. Kimlik avı dolandırıcılığında, dolandırıcılar kredi kartı numaralarınız, parolalarınız, hesap verileriniz gibi değerli kişisel verilerinizi veya başka bilgileri hileli yollarla ele geçirmeye çalışır. Kimlik avı e-postası, güvenilir bir mali kuruluştan veya çevrimiçi hizmetten gönderilmiş gibi görünür. Sahte Web sitelerine bağlantılar içeren bu e-posta iletileri, sizi kişisel bilgilerinizi vermeye ikna edebilir. Windows Postası, e-postayı çözümleyerek bu sahte bağlantıların algılanmasını ve çevrimiçi dolandırıcılardan korunmanızı sağlayan bir kimlik avı filtresi içerir.
Güvenilirlik

Geçmişte, Microsoft Outlook Express kullananlar zaman zaman kayıtlı e-postalarındaki büyük veri dosyalarını açarken sorunlar yaşıyordu. Windows Postası, e-postanın depolanmasına yönelik tümüyle yeni bir teknolojiye dayalıdır ve daha güvenilir bir e-posta deneyimi için çok daha güvenilirdir.


feat_photoGallery.jpg

Windows Fotoğraf Galerisi, dijital fotoğraflarınızı yönetmek, bulmak ve görüntülemek için tümüyle yeni bir yol sunuyor.


Ortam Kitaplığı

Windows Media Player'daki Ortam Kitaplığı özelliği, dijital ortam öğelerinizin yönetimini ve kayıttan çalınmasını en iyi duruma getirecek biçimde güncelleştirilmiştir. Müzik koleksiyonunuzun özelleştirilebilen albüm kapağı ve yığın görünümlerinin yanı sıra sanatçı, parça ve CD bilgileri, tüm müzik topluluğunuzu güncel tutmanıza yardımcı olur. İstediğiniz öğeyi bulmanıza yardımcı olan? olağanüstü hızlı Sözcük araması gibi yeni özelliklerle büyük boyutlu müzik topluluklarını işlemek için? en iyi duruma getirilmiş Ortam Kitaplığı ve Windows Media Player ile, sıradışı bir ses ve video kayıttan çalma deneyimi yaşayacaksınız. Windows Media Player kitaplığınıza Xbox 360 aygıtınızdan da erişerek, evinizin dilediğiniz odasında müzik dinleyebilir veya oyunlar için parça listeleri oluşturabilirsiniz.



feat_wmp11.jpg



Windows Media Player, her geçen gün daha da büyüyen müzik topluluğunuzu yönetmenizi kolaylaştırırken, sorunsuz bir kayıttan çalma deneyimi sunar.

MTV URGE müzik hizmeti

URGE, yeni Windows Media Player'da tümleşik olarak bulunan ve MTV Networks tarafından sağlanan yeni bir dijital müzik hizmetidir.

feat_urge.jpg



MTV Networks tarafından sağlanan yeni bir dijital müzik hizmeti olan URGE, Windows Media Player 11'de tümleşik olarak bulunur.

URGE, müzik dosyası aramalarınızı yönlendiren, sizi sanatçılara ve sevdiğiniz müziğe ulaştıran zengin programlama ve müzik bulma araçları sağlar. URDE hizmetinde bulunan 2 milyondan fazla parça ile, bağımsız şarkılar veya tüm albümü satın alabilir ya da Windows Media Player aracılığıyla abone olarak tüm kitaplıktan yararlanabilirsiniz.



feat_sec_1.jpg

Ebeveynler, çocuklarının oynayabileceği oyun türlerini belirleyebilir.


Tüm oyunlarınıza kolay erişim

Windows Vista, oyunlarınıza erişmenizi, onları yönetmenizi ve oynamanızı kolaylaştıran geliştirmeler içerir. Oyun Klasörü, Başlat menüsünün hemen sağında görünür. Kişisel bilgisayarında depolanan tüm oyunların tam listesini sağlar. Her oyunun küçük resim grafikleri, oynamak istediğiniz oyunlara kolay erişim sağlar ve oyunu yayımlayan ve geliştiren, son oynadığınız zaman, oyunun hangi sürümüne sahip olduğunuz ve oyunun yayımlanma tarihi, türü ve derecelendirmesi gibi ayrıntılı bilgiler görüntüler. Evrensel Denetleyici desteği, kişisel bilgisayarınız ve Xbox 360 ile aynı denetleyiciyi kullanmanıza olanak tanır.


feat_gaming.jpg



Windows Kenar Çubuğu, resim gösterileri, Windows Media Player denetimleri veya haber başlıkları gibi araçlara hızlı bir şekilde erişmenizi sağlar. Görmek istediğiniz araçları Windows Kenar Çubuğu'ndan seçerseniz.


feat_sidebar_1.jpg



Araçlar

Araçlar, çeşitli kullanımları olan küçük uygulamalardır. Araçlar, hava durumu bilgilerini, haber güncelleştirmelerini, trafik haritalarını, Internet radyosu akışlarını ve çevrimiçi fotoğraf albümlerinin slayt gösterilerini almak için Web hizmetlerine bağlanabilir. Araçlar ayrıca uygulamalarınızla etkileşiminizi hızlandırmak için uygulamalarınızla tümleştirilebilir. Örneğin bir araç, tüm çevrimiçi anlık ileti kişilerinizin anlık görünümünü, takviminizdeki belirli bir günün görünümünü veya medya yürütücünüzü denetlemenin kolay bir yolunu sağlayabilir. Kuşkusuz, araçların belirli amaçları da olabilir. Bunlar, hesap makinesi, oyunlar, Sticky Notes uygulaması, vb. olabilir.

Microsoft Windows Vista, başlangıçta kullanabileceğiniz bir dizi önemli araçla birlikte gelir. Bir çevrimiçi araç galerisinden kolayca başka araçlar yükleyebilirsiniz. Bu galeri, farklı geliştiriciler tarafından üretilen araçları barındırır ve ilgi alanlarınıza bağlı olarak kapsamlı bir seçim listesi sunar.
Windows Kenar Çubuğu

Windows Kenar Çubuğu, Windows Vista masaüstünün kenarında bulunan, araçları düzenleyen ve kolayca erişilebilmelerini sağlayan bir bölmedir. Windows Kenar Çubuğu, geniş ekran monitörler için oldukça uygundur ve standart ekranlarda da sorunsuz olarak çalışır. Windows Kenar Çubuğu'nu, ekranın üstünde veya ekranı kaplayan pencerelerin alt bölümünde olacak biçimde, etkileşim kurma biçiminize göre dilediğiniz gibi kolayca özelleştirebilirsiniz. Dilerseniz, araçları da Windows Kenar Çubuğu'ndan kaldırıp masaüstünüzde istediğiniz konuma taşıyabilirsiniz.
Windows Vista, tüm ağ gereksinimlerinizin merkezi olan Ağ Merkezi?ile, ağ deneyiminizi denetlemenize olanak tanır. Ağ Merkezi, bilgisayarınızın bağlı olduğu ağ hakkında sizi bilgilendirir ve Internet'e başarıyla erişilip erişilemediğini doğrular. Ayrıca, bu bilgileri Ağ Haritası'ndaki bir özette görüntüleyerek, ağ ve Internet bağlantılarınızı hemen görebilmenizi sağlar. Ağdaki bir kişisel bilgisayarın Internet bağlantısı kesilirse, bu durumu grafik olarak görebilir ve sorunun nedenini belirlemenize yardımcı olması ve çözüm için öneri sağlaması için Ağ Tanılama aracını kullanırsınız.

Ağ Merkezi


feat_network_01.jpg


Ağ Merkezi'ni kullanarak bağlantı durumunuzu denetleyin, ağınıza görsel olarak bakın veya bir bağlantı sorununu giderin.

Ağ Merkezi ayrıca diğer kullanılabilir ağlara hızla bağlanmanıza veya tümüyle yeni bağlantılar oluşturmanıza da olanak tanır. Önemli ağ ayarlarınızın çoğunu tek bir konumdan görüntüleyebilir ve yapılandırabilirsiniz. Daha az erişilen ayarlar içinse, Ağ Merkezi, aradığınızı kolayca bulabilmeniz için doğrudan bağlantılar sağlar.

Ağ Merkezi ayrıca işyeri ağınıza evinizden bağlanmayı da kolaylaştırır.


feat_network_02.jpg



Ağ Kurulumu

Windows Vista ile, birden çok kişisel bilgisayar ve aygıt (yazıcılar, müzik çalarlar ve oyun sistemleri gibi) arasında kolayca bir ağ kurabilirsiniz. Ağ Kurulum Sihirbazı, yapılandırılmamış ağ aygıtlarını tanımlamak ve bunları ağa eklemek yoluyla kablolu ve kablosuz ağlar kurmanıza olanak tanır. Ağ Kurulum Sihirbazı ayrıca ağınıza yeni aygıtlar ekleme işlemini de otomatik hale getirir. Ağınızı davetsiz misafirlerden korumak üzere güvenli ağ ayarlarını otomatik olarak oluşturur.

Ağ ayarları, ağa yeni kişisel bilgisayar ve aygıtların daha hızlı ve daha kolay eklenmesini sağlamak için, taşınabilir bir USB flash sürücüye de kaydedilebilir. USB flash sürücüyü bir kişisel bilgisayara veya aygıta taktığınızda, veriler otomatik olarak okunur ve aygıt, ağa bağlanmaya hazır hale getirilir. Dosya ve yazıcı paylaşımı da Ağ Kurulum Sihirbazı yardımıyla ağdaki her kişisel bilgisayar için kolayca etkinleştirilebilir; böylece ağınızdaki belgeleri, fotoğrafları, müzik ve diğer dosyaları paylaşabilirsiniz.
Ağ Gezgini

Bir ağ kurulduktan sonra, ağa bağlı kişisel bilgisayar, aygıt ve yazıcıların içeriğine kolayca gözatabilmeniz gerekir. Windows Vista'daki yeni Ağ Gezgini, dosyaların paylaşılmasını kolaylaştırır ve ağın sağladığı bağlanabilirlikten yararlanır. Ağdaki tüm kişisel bilgisayarlar, aygıtlar ve yazıcıların bir görünümünü sunar ve Windows XP'deki Ağ Bağlantılarım'dan çok daha hızlı ve güvenilirdir. Ağ Gezgini, farklı aygıtlar için özel ve aygıta özgü simgeler de kullanabilir (üretici tarafından sağlanırsa). Belirli aygıtlarla doğrudan etkileşim de kurabilirsiniz; örneğin, ayarları belirleyebilir veya kayıttan çalınan müziği denetleyebilirsiniz.



feat_network_04.jpg

Dosya, yazıcı ve diğer aygıtları paylaşmak üzere ağlar oluşturun.



Ağ Haritası

Bir ağda kablolu ve kablosuz bağlantılar kullanan birden çok bilgisayar ve aygıt olduğunda, aygıtların nasıl bağlı olduklarını anlamak zor olabilir. Windows Vista, Ağ Haritası adı verilen ve ağdaki tüm öğelerin ve nasıl bağlı olduklarının kolay anlaşılır bir grafik görünümünü gösteren yeni bir özellik içerir. Bu, ağınızı en iyi performans için ayarlamanıza ve sorunları kolayca bulmanıza yardımcı olur.



Web_NetworkMap_green.jpg

Ev ortamında kablosuz yönlendirici bağlantısının kesildiğini gösteren Ağ Haritası.



Kablosuz Ağ

Windows Vista, kablosuz ağ deneyimini çeşitli şekillerde geliştirir. Windows Vista'daki yeni Ağ Bilme özelliği, uygulamalarınızın ağdaki değişen özellikleri bilmesini ve bu değişikliklere göre en iyi duruma getirilmesini sağlar. Ayrıca verileriniz, WPA2 da dahil en son kablosuz güvenlik protokolleri için geliştirilmiş destekle daha güvenli hale de gelir. Windows Vista, yasal etkin nokta gibi görünen ama gerçekte öyle olmayan sahte kablosuz ağlara bağlanmaktan kaçınmanıza yardımcı olur. Windows Vista, ayrıca, dosya paylaşımı ve uygulama işbirliği gibi eşler arası uygulamalar kullanmak üzere düzensiz kablosuz ağlar oluşturmak için kolay bir yol sağlar.
Ağ Bilme

Ağ Bilme, daha sorunsuz bir bağlantı deneyimi için uygulamalara ağ bağlantısındaki değişiklikleri bildirme becerisi sağlar. Farklı ağlara bağlandığınızda, bu değişiklik Ağ Bilme desteği olan uygulamalara iletilir ve böylece uygulamalar bu ağ bağlantınız için uygun eylemleri gerçekleştirebilir. Örneğin, evdeki ofisinizden şirket ağınıza geçiş yaptığınızda, güvenlik duvarı ayarları, BT yönetim araçlarının kullanımına izin vermek için gerekli olan bağlantı noktalarını açacak biçimde yapılandırılabilir. Grup İlkesi, şirket ağına yeniden bağlantıyı algılar ve sonraki algılama döngüsünü beklemek yerine, ilke değişikliklerini işlemeye otomatik olarak başlar.

Bilgiler Microsoft'un resmi sitesi www.microsoft.com'dan derlenerek alınmıştır


İndirmek İSterseniz Sabit başlıkta var ayrıca buraya yazmıyorum
 

cellatpapa

Yeni üye
6 Nis 2007
2
0
yaa... ben önermiyorum.. günde.. 10 tane geLiyor.. çok çabuk bozuLuyor bu sistem.. ya ne diyim.. en güzeLi.. xp.. bu vista her gün deLi ediyor beni..
 

ferhat_crazy

Yeni üye
8 Nis 2007
2
0
öncelikle herkese selam ben bu siteye yeni üye oldum.şu msn çalma programını bulamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
 
14 Tem 2007
79
0
kardes aolasın bnm pcm yenıde vısta nasıl kullanılacagını bılıyomda fazla ıı degıl allah razı olsun ne dıım kib paylaşımlarının devamını beklıyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.