Merhaba ben mete wordpress üzerinde site düzenleme seo danışmanlığı gibi birçok hizmeti verebiliyorum cevaplarda yada özelden ulaşarak hizmet alabilirsiniz.
Hizmetler (Wordpress)
SEO
Bu hizmette Wordpress sitenizin SEO Gelişimini sağlarım ve google üzerinde index almasını sağlarım. Max 1 haftaya çoğu sayfalar indexlenir.
Fiyat: 650TL
Site Düzenleme
Kurulu olan yada daha kurulmamış olan temayı kurar ve düzenlmesini yönlendirmeleri sağlarım.
Tema seçimini siz yaparsınız ve ben kurup düzenlerim.
Fiyat: 400TL
Anahtar Teslim
Wordpress anahtar teslim fiyatlar değişkenlik göstermektedir site hızı özelliklerine göre.
Fiyat: 600 - 1500
Makale Yazarlığı SEO Uyumlu
SEO Uyumlu makale yazarlığını yaparım ve indexlenme ihtimaliniz artar ve makaleleriniz seo uyumlu olur.
Fiyat : 50TL
1 Makale Fiyatıdır.
Saygılarımla...
Hizmetler (Wordpress)
SEO

Bu hizmette Wordpress sitenizin SEO Gelişimini sağlarım ve google üzerinde index almasını sağlarım. Max 1 haftaya çoğu sayfalar indexlenir.
Fiyat: 650TL

Site Düzenleme

Kurulu olan yada daha kurulmamış olan temayı kurar ve düzenlmesini yönlendirmeleri sağlarım.
Tema seçimini siz yaparsınız ve ben kurup düzenlerim.
Fiyat: 400TL

Anahtar Teslim

Wordpress anahtar teslim fiyatlar değişkenlik göstermektedir site hızı özelliklerine göre.
Fiyat: 600 - 1500

Makale Yazarlığı SEO Uyumlu

SEO Uyumlu makale yazarlığını yaparım ve indexlenme ihtimaliniz artar ve makaleleriniz seo uyumlu olur.
Fiyat : 50TL
1 Makale Fiyatıdır.
Saygılarımla...
Son düzenleme: