x0r Synx Pedal v1

x0r Synx

Yeni üye
30 Ocak 2015
16
0
x0r Synx Pedal v1


Pedalım uskoda ve butun pvp serverlerde sorunsuz olarak calısmaktadır.Pedalım ile sadece hızlı minor degıl oto z-r, oto comboda yapabilirsiniz.v1 i biraz basit yaptım v2 ise yapım aşamasında ve oto wolf oto pot oto chat vs... özellikler ekledim

Tanıtım Videosu

Video Tıkla

Programdan Resim

quX8pOIqIH2Q5gpnMAbL8LpwE-ptySDYHWeUPpXU2cT2ZVtP6ZrxZ9Wi1Xvyic2myp4WazcHXaJD7b9-YCoqLA%3D%3D



İndirme linklerini vermeden önce sizlere hız 2 yi neden yaptıgımı bi acıklayayım.
Eğer programı asas pedal için kullanacaksanız hız 1 istediğiniz gibi ama bir süre sonra mana yetmiyor ise hız 2 ye t tusu ile gecip mana bitmeden vs atabilirsiniz.Vs basında sert minor iyidir ;)


Yandex İndirme Link

https://yadi.sk/d/oyVrpyHle4quf

Virüs Total Link

Tıkla



Link Güncel : 30.01.2015
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.