XP açılırken Çıkan "Hoş Geldiniz" yazısını degiştirin

__EsCobAR__18

Katılımcı Üye
15 Eyl 2006
288
10
Arkdaşalar yapacağınız işlemler resimli bi şekilde anlatılmış altında açıklamaları da mevcut dikkatle okuyun..

Öncelikle bu programı indirmelisiniz..

https://tik.lat/CieHZ

1. Yukarıda ki programı indirdikten sonra açın. File tuşuna basın ardından Open e basın. Ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.

2. Resimde görmüş olduğuz gibi aynı dosyalarını açın.
 

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
Arkadaşım emeğer saygı ama bu Resource Hacker programı çok eski sadece hoşgeldiniz yazısı program türkçeleştirmedede kullanılıyor bu program.. :)
 

disiturk

Yeni üye
12 Eyl 2007
2
0
slm .. teşekkürler .. emeğine sağlık ta ... aklıma bişi takıdı bu indireceğimiz res hack programı ne kadar güvenli ? onu merak ettim .. ilgine teşekkürler ...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.