Yakalandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aatesc

Yeni üye
5 Şub 2008
17
0
MSN de dikkatli olmama rağmen uzun zamandan beri yazışmadığım bir arkadaşımdan gelmiş gibi aşağıda yazılı olan siteyi, inanın basiretim bağlandı tıkladım ve yandım. Çareeee lütfen.

Adıma e-posta yolluyor ve listemdeki adresleri kullanarak dağılmaya devam ediyor.
MSN çalışmadığı sürede ekranda flaş yapıyor, arada bir de farenin kursoru ekranda donuyor Numlok tuşunu bir iki kere tıklayınca çözülüyor.

Adresi: https://tik.lat/Qzmfi

Like my image? https://tik.lat/oS0dx

Bu adresten resinlerin görüntülenebilmesi için bir kurulum veriyor, işlem tamammmm.
Nasıl yanıldım yandım yaptım bu işi vallahi sormayın, geflet budur işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.