Yakalanmayan trojen nasıl yapılır?

Egec

Üye
19 May 2021
236
67
Anlatırsanız sevinirrim.
Selam @Babapro4567 öncelikle veil-framework kullanabilirsiniz. Python dili ile yapılmış bir payload oluşturun bu framework bu payloadın kaynak kodlarını size verecektir. Visual studio ile yakalanmayan %100 FUD oluşturun. Visual studio olayı çok geniş kapsamlı bir olay youtubede videoları var oradan öğrenin. Python dilini biliyorsanız önünüze hiç bir anti virüs programı çıkmaz kendine iyi bak, iyi forumlar ;)
 

Feqtico

Katılımcı Üye
24 Haz 2020
625
130
Merhaba,

Çoğu zaman önce normal bir payload oluşturulup crypterlar yardımı ile FUD (Full Undetected) hale getirilip kullanılır. Size önerim crypter yazma konusunda araştırma yapmanız.

İyi Forumlar :)
 

Ns1

Yeni üye
10 May 2020
42
9
msfvenom ile üretcen belli parametreler ile, sonra manuel olarak düzenliycen bazı yerleri, youtube video dolu, ingilizce aratırsan bulursun, ama basit şeyler arama ;)
 

xeax

Uzman üye
15 Şub 2021
1,111
578
localhost
neden taratma dedi diye sorarsan virüs total oluşturduğun virüsü antivirüslerle paylaşır ve tüm anti virüsler senin trojanını bulur
O yüzden nodistribute.com kullanmalı

Selam @Babapro4567

İlk başta yazılım dili öğrenmelisin Dostum Kendi ratını yapmak istiyorsan Mesela Visual Basic ile RAT yapabilirsin
Ama bunu yapmak için günde 2 - 3 saat yazılıma kafa yorman gerekiyor toplam 1 - 2 ay sonra kendi RATını yapabilirsin Ama bu süre senin Algılama Öğrenme hevesinede bağlı olucaktır

RATımızı yaptık şimdi Bunu gizlememiz lazım bunun için

Bu konulara bakmanı tavsiye ederim
 
6 Tem 2021
143
16
34
yazanların hepsine teşekkkür ediyorum yazılım bilmiyorum yotubdada çok kaynak bulamadım kali linuxda trojen crıptırlayabileceğim bir tool varmı ve etkili olursa sevinirim.
 
25 Tem 2021
136
30
404 not found
yazanların hepsine teşekkkür ediyorum yazılım bilmiyorum yotubdada çok kaynak bulamadım kali linuxda trojen crıptırlayabileceğim bir tool varmı ve etkili olursa sevinirim.
kardeşim birsürü kaynak var nasıl bulamıyorsun ya

Hack mi öğrenmek istiyorsun?
al hem yazılım hemde hack vede birsürü bedavadan bilgi dağıtan youtube kanaları
 

JİTEM

Uzman üye
31 May 2020
1,592
382
KATO DAĞI
Merhaba değerli üye sizin için kaynak atıyorum umarım sizlere yardımcı olur iyi forumlar dilerim.



 

livcon

Üye
21 Tem 2021
155
87
21
Yakalanmayan trojen nasıl yapılır?
Merhaba,

Torjanınızı veil aracılığı ile farklı payload'lar kullanarak oluşturun (YouTube platformunda nasıl yapıldığına dair videolar var) lhost ve lport ayarladıktan sonra "Set PROCESSORS 1" yazın. Daha sonra google'a "online virus scanner without result distribution" yazarak aratın. Karşınıza çıkan sitelerden herhangi birine tıklayarak trojanınızın hangi anti-virüs programları tarafından tespit edilebildiğini öğrenebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi günler dilerim :)
 

Hasqer

Uzman üye
27 Haz 2016
1,198
7
Bütün trojanlar elbet yakalanacaktır en fazla süreyi uzatabilirsin.

Trojan fudlamak bireysel hedefler için kullanılır çünkü herhangi bir yerde antivirüs tarafından açığa çıkarsa fud patlar (deşifre olur yani).

Ayrıca unutmayın eğer sürekli bağlı kalan bir trojan kullanıyorsanız ki piyasadaki hazır ratların hepsi öyle, cmd'ye "netstat -n" yazdıklarında direk sizin ip'nize ulaşabiliyorlar belki daha kolay yolları da vardır :)

Genelde psikopatın birine denk gelmediğiniz sürece yurtdışındakilerde bir sorun olmuyor. Bana kalırsa yine de trojan eskide kaldı.

Misyonumuzda Türklere bulaşmak zaten yok fakat olur da Türklerden birisi sizi bu konuda şikayet ederse kurtuluşunuz yok demektir, istediğiniz kadar VPN kullanın, saklanmaya çalışın, gizlenemezsiniz. Kaçarınız yok. İnternet servis sağlayıcısından direk bütün bilgilerinizi alabilirler.
 

XTheOrder

Katılımcı Üye
1 Ocak 2019
284
6
Merhabalar, ratınızı oluşturup metasploit veya bir çok crypter programı ile ratınızı gizleyebilirsiniz. Güvenlik duvarına yakalanmamak için kesin bir çözüm değil fakat epey bir etkili. Güvenlik duvarına göre değişkenlik gösterebilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.