Merhaba, hepimiz yapay zeka'yı bir şekilde duyduk, merak saldık ama anlayamadık.
Şöyle kaynakçalı, uzun uzun anlatımlı görselli işleyişine hiç ama hiç denk gelemedik di mi?
Şöyle; hem inceleyip, hem görsek, hem kullansak ve beş kuruş para ödemeden bakabilsek?
İşimize yarayanları not alsak, ben bunu ileride kullanırım desek di mi?
Evet Bugün, detaylı bir şekilde göreceğiz, yapacağız, kullanacağız. Bugün sizin gününüz.
3 2 1 Kayıt!Öncelikle, yapay zeka ile açılmış sitelere bakalım / Önce eğlenelim.
Quick Draw! : Makine öğrenimi araştırmasına yardımcı olmak için herkese açık olarak paylaşılan dünyanın en büyük karalama veri kümesine çizimlerinizi ekleyerek öğrenmenize yardımcı olun .SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLA
MapinSecond, elinizde bulunan şehirleri vs yazıyorsunuz size harita olarak çıkarıyor. Excell listeniz varsa hemen sizi hazırlasın,
Kullanımı :
Siteye Gitmek İçin Tıkla
Poised: Konuşma becerilerinizi geliştirebilmek için kullanılmaktadır.
Kullanımı: Önce üye olacaksınız, sonra Poised sayfasından programı indireceksiniz.
Üye olarak size kullanım şekliniz için sorular soruyor, ben kendimle ilgili bilgiler verdim ne için kullanacağıma dair sizde öyle yapın. Onu seçin kart bilgileri kısmı gelecektir kullanmak isteyen bilgilerini verebilir.
Browse Ai: sitelerden veri çekmenize olanak sağlar,
AI. Image Enlarger : Fotoğrafları kaliteli hale getirmek için kullanabilirsiniz.
After :
Fotoğraflardan arkaplan silmek için ise, Remove Background'u kullanıyoruz
Soundraw : Telifsiz müzikler yapabilirsiniz, tempo, mix vs yapabilirsiniz bu araçla.
DeepL: Yapay zeka destekli tercüman ve çeviri
ChatPDF: Pdf yüklüyorsunuz size özetliyor
Şöyle kaynakçalı, uzun uzun anlatımlı görselli işleyişine hiç ama hiç denk gelemedik di mi?
Şöyle; hem inceleyip, hem görsek, hem kullansak ve beş kuruş para ödemeden bakabilsek?
İşimize yarayanları not alsak, ben bunu ileride kullanırım desek di mi?
Evet Bugün, detaylı bir şekilde göreceğiz, yapacağız, kullanacağız. Bugün sizin gününüz.
3 2 1 Kayıt!
Quick Draw! : Makine öğrenimi araştırmasına yardımcı olmak için herkese açık olarak paylaşılan dünyanın en büyük karalama veri kümesine çizimlerinizi ekleyerek öğrenmenize yardımcı olun .SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLA
MapinSecond, elinizde bulunan şehirleri vs yazıyorsunuz size harita olarak çıkarıyor. Excell listeniz varsa hemen sizi hazırlasın,
Kullanımı :

Siteye Gitmek İçin Tıkla
Poised: Konuşma becerilerinizi geliştirebilmek için kullanılmaktadır.
Kullanımı: Önce üye olacaksınız, sonra Poised sayfasından programı indireceksiniz.
Üye olarak size kullanım şekliniz için sorular soruyor, ben kendimle ilgili bilgiler verdim ne için kullanacağıma dair sizde öyle yapın. Onu seçin kart bilgileri kısmı gelecektir kullanmak isteyen bilgilerini verebilir.
Browse Ai: sitelerden veri çekmenize olanak sağlar,
AI. Image Enlarger : Fotoğrafları kaliteli hale getirmek için kullanabilirsiniz.
Hotpot.ai fotoğraflarınızı sanatsal hale getiriyor, eski fotoğraflara da renklendirme yapabilmektedir.
Before :
After :

Fotoğraflardan arkaplan silmek için ise, Remove Background'u kullanıyoruz
Soundraw : Telifsiz müzikler yapabilirsiniz, tempo, mix vs yapabilirsiniz bu araçla.
DeepL: Yapay zeka destekli tercüman ve çeviri
ChatPDF: Pdf yüklüyorsunuz size özetliyor