Vip reklamı gelmesi?

KΛRΛ

Uzman üye
26 Mar 2018
1,233
202
Bedava al diye bir şey görmedim bugüne kadar
Forumda bulunan vip özelliği ile alakalı banner var. Diğerleri de reklam zaten. Reklam neden var diyorsan reklamlar ile alakalı daha önce bir sürü açıklama yapıldı forumda bulabilirsiniz. Son olarak bu acil bir durum değil :)
 

h4ck3rz

Katılımcı Üye
15 Mar 2021
481
182
merhaba bu bir acil durum değildir! Eğer böyle yaparsanız yalancı çoban olayındaki çoban olursunuz ! Gerçek bir acil durumunuzda kimse size inanmaz ve mağdur durumda kalırsınız bu hususa dikkat ediniz!
İyi forumlar dilerim:)
 

Heaven

Kıdemli Üye
28 Ocak 2016
2,452
629
vip.jpg


Ücretsiz, bedava gibi ibareler göremiyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.