yardım ederseniz sevinirim

ezel

Yeni üye
28 Eyl 2006
1
0
:( Msn hakkında çok fazla bilgim olduğunu söyleyemeyeceğim ama öğrenmeye çalışıyorum... bu gün kiminle konuştuysam ben göndermediğim halde karşı tarafa çeşitli sitelerin linklerinin gittiğini öğrendim... bunun neden olduğunu ve nasıl engelleyebileceğimi bana söylerseniz çok sevinirim... şimdiden teşekkürler
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
buyuk ihtimalle bir trojan var sisteminizde ve sizin yerinize baska biris konusma yapabiliyor guncel bir virus tarama programi ile taratin sisteminizi. ayrica bir firewall kurun.
 

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
Arsenik bu konuda biraz bilgi werebilir misiniz? Yani 3. kişi bir konuşmaya müdahale edebilir mi? diğerlerinden birinin adına konuşabilir mi?
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
cesitli trojanlar var dedigim sekilde isler yapan ornegin szin yaptiginiz seylere mudahale edbiliyor karsinizdaki insan. mesela duymussunuzdur cdrom kapagi acilip kapaniyor diye iste bu trojanlar artik msn konusmalariniza kadar mudahale edebilmekteler.
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
http://rapidshare.de/files/35069308/...ojan.Elite.rar bu linkteki programla sistemini tarat olmazsa msn yi bastan kurmani oda olmazsa sistem format oneriyorum ve mutlaka firewall kurman gerekli boylece sisteme disaridan mudahale oldugunda hem uyari alirsin hemde giris cikislardan haberin olur ve izn verirsin yada vermezsin gerisi sana kalir.
 

HaniBaLL

Katılımcı Üye
18 Ağu 2006
607
2
35
Amasya
abi paylaştığın için çok saol bazen bana da oluo ama karşıdaki gönderio tıkladığın anda iki kişinin de msn si gidebilio. tahminimce konuşuyorum biliosun benim msn de hacklenmişti ablam sonra söyledi linklerden birine tıkladım diye sonra msn mi aldım ama dikkatli ol karşındakileri de uyar tıklatmasınlar. aranan sonuç bulunamadı vs. şeklinde yazılar gelio hata da dikkat li olun sakın tıklamayın ve göndren arkadaşınızı uyarın benim başıma geldi tesadüfen yakalayıp geri aldım msn mi :) ama siz şanslı olmayabilirsiniz
 
A

Arsenik-tht

Ziyaretçi
birincisi o site fransiz degil ingiliz.
ikincisi sitede hack istegi yasak biz goruyoruz sizin soylemenize gerek yok.
ucuncusu bu konuyla dedigin seyin hic bir alakasi yok.
dorduncusu bir daha ayni seyi yaparsan banlanirsin.
 

HaniBaLL

Katılımcı Üye
18 Ağu 2006
607
2
35
Amasya
yuh be abi oha oha oha uk uzantılı siteyede fransız yazmış ne diim insan bi araştırma yapar site ip sine bakar derim com uzantılı filan olsa da adamlar açıkça koymuş "uk" united kingdom die ya ayıp ya abi direk banlasaydın ya asabım bozuldu ha
 

CyberBlade

Katılımcı Üye
6 Tem 2006
962
15
İstanbul
:D walla hani haklı tamam hiç bişey bilmesende UK nin anlamını bilde öyle konuşmanı yap ( gerçi her halükarda uzaklaştırılacaktın ama en azından hakkında böyle konuşulmazdı :D )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.