Kali Linux'u Bilgisayarıma Nasıl Kurarım?

By.Mrx

Katılımcı Üye
22 Haz 2021
281
50
32
Windows 10 dan kali linux a geçmek istiyorum usb siz fln kali linux format atmak mümkünmü ve ben kali linux kurulumunu hiç bilmiyorum
 

Starzz

Üye
21 Haz 2015
238
58
Mümkün. Kali bu link direkt olarak bilgisayarına kurabileceğin versiyonu. indirme işlemi tamamlanınca rufus ile usb'ne dosyayı yazdır ve bilgisayarı usb'den çalıştır. Sonrası standart kurulum işlemi. İnternete Kali Linux installation yazman yeterli. Bir sürü video ve makale ile karşılacaksın.
 

Nonantiy

Moderasyon Ekibi Lider Yardımcısı
28 Haz 2020
1,961
1,056
Kayseri
Merhabalar,

yapmanız gereken çok basit bir işlem. Kali linux iso'unu indirin ardından usb'e yazdırın sonrasında Windows'u kurarcasına Kali linux'u kurun. Tabi ilk başta nasıl kurulacağı'na dağil bazı videolar izlemeniz yararlı olur.

İyi günler dilerim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.