Yardım Merkezi’nde Ödüllü Yarışma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kenzai

Özel Üye
22 Ara 2010
8,565
29
Trondheim

Değerli TURKHACKTEAM üyeleri ;

'El el ile, değirmen yel ile'' atasözümüzden de yola çıkarak birbirimize birlik ve beraberlik içinde bağlı kalarak, her türlü sorunu dayanışma içerisinde aşacağımızdan şüphemiz yoktur.

Bildiğiniz üzere ''Yardım Merkezi''nde üyelerimizin her türlü soru ve sorununa tüm üyelerimiz tarafından yardım etmek maksatlı cevaplar verilmektedir. Üyeler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı kuvvetlendirmek adına yönetim olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.

Bu nedenle ''YARDIM MERKEZİNDE EN FAZLA YARDIM EDEN 3 ÜYEMİZ'' ödüllendirilecektir.

1. Lenovo Tab E7 ZA400019TR 8 GB 7" Tablet
2. SanDisk 128GB USB Bellek Type-C SDDDC2-128G-G46
3. MSI Interceptor DS B1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse

Katılacak kişilerin konu altına #Katılıyorum yazmaları gerekmektedir.

*16.03.2020-16.04.2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir, sadece çözüm odaklı cevaplar dikkate alınacaktır.

Yarışmanın kazananı üyelerimizin oylarıyla belirlenecektir.



 
Son düzenleme:

Rumexus

Kıdemli Üye
26 Ocak 2016
2,157
322
Gönül işi olarak yapmayı tercih ederim ihtiyacı olan arkadaşlar için güzel bir etkinlik olmuş, şimdiden başarılar dilerim.
 

PW

Katılımcı Üye
2 Ara 2018
794
10
:C / Adobe
Sayılı kişiler olarak bu sadece normal kişileri kapsayacak yarışma olmasını istiyorum zaten görev sahibi rütbeli olan moderatör, stajyer filan baya fazla üyeleri kapsaması daha yararlı olacaktır.Aksi takdirde görev sahibi olan kişiler bizleri rahat rahat geçer diye düşünüyorum :( #Katılıyorum kenzai
 
Son düzenleme:

P4RS

Özel Üye
8 Ocak 2017
5,162
56
Ankara
Sayılı kişiler olarak bu sadece normal kişileri kapsayacak yarışma olmasını istiyorum zaten görev sahibi rütbeli olan moderatör, stajyer filan baya fazla üyeleri kapsaması daha yararlı olacaktır.Aksi takdirde görev sahibi olan kişiler bizleri rahat rahat geçer diye düşünüyorum :( kenzai

Merhabalar,

yöneticiler yarışmaya katılamaz zaten. Üyelerimiz için yapılmış bir yarışmadır.
 

FHeaD

Uzman üye
17 Nis 2015
1,387
1
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Hak edenin kazanması dileğimle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.