Yasak Saç Modeli Ve Sonu..

TheCyber16

Katılımcı Üye
16 Eki 2006
259
1
D.BaKıR
1970'lerde* saçları dimdik* yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar saçlarını yaptırıyo* haftalarca da yıkamıyolarmış. Bir liseli kız* okulundaki en yüksek saç yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını bi'kaç hafta yıkamamış. E havasını atacak ya* banyoya kafasına bi torba geçirip giriyomuş.

Bi gün okulda sınav olurken kız aniden* şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar* fakat maalesef kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken* kızın saçlarını aralayınca morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek* kafasının içine yumurtlamış ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler. Bu olaydan sonra Amerika'da* saçlarını öyle havaya doğru yapmak yasaklanmış.




efs372.jpg
 

zafarra

Yeni üye
17 Şub 2007
17
0
kelolanlara gun dogdu keldendıgı zaman uste cıkacak bı konu :D
-neden kelsın sen bakıyım
-kafamı orumceklerden koruyom :D
 

sLayEr

Özel Üye
2 Ara 2006
781
5
İstanbul
bu haberi biliorum..ve saclarına bal mumu ile $ekil veren insanları anlayamıorum..sanırım üşengeclikten kaynaklanıor..hjergun saclarını yapmak onlara sıkıntı yaratıor olsa..duyduguma görede saçLarını yıkamıorlarmısh:)..kafada ne ararsan olur tabi.. örümcegin olmasıda dogal 1seyhdir;)..
 

bitscan

Katılımcı Üye
21 Ağu 2007
571
3
TURAN
ilginçmiş..paylaşım için sağol..


BİR İNSANIN ONURU MENSUBU OLDUĞU MİLLETİN YÜCELİĞİ VE ŞEREFİ İLE EŞDEĞERDİR.


BİR P.Ç OLUP İMPARATOR OLMAKTANSA,ONURLU BİR HİÇ OLMAYI TERCİH EDERİM.

bayrak23vm9vb.gif
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.