Yatağında Öldü 5 Yıl Sonra Bulundu

TheCyber16

Katılımcı Üye
16 Eki 2006
259
1
D.BaKıR
Yatağında Öldü Cesedi 5 yıl sonra bulundu. İşin garibi beş yıl boyunca adamın emekli maaşının otomatik olarak her ay yatırılmış ve kirasının da hesaptan otamatik olarak çekilmiş* Avusturya'da Franz Riedl isimli ve öldüğünde 80'li yaşlarının sonunda olduğu sanılan bir kişi* öldükten 5 yıl sonra yatağında bulundu.
Ev kirası* emekli aylığı ile banka hesabından otomatik olarak ödendiği için* şimdiye kadar öldüğü fark edilemeyen Franz Riedl'in komşuları* evinden hiçbir zaman kötü kokular gelmediğini söylerken* cesedi bulan ve üzerinde inceleme yapan yetkililer de* cesedin kendiliğinden mumyalaştığını söylediler.
Apartman kapıcısı* Riedl'in çok narin bir yapısının olduğunu ve bir bayanın her zaman ona yardım ettiğini* geçen zaman içinde yardımcısı olan bayanın evine ya da yaşlılar evine taşındığını sandıklarını söyledi.
Polis yetkilileri* ölen adamın tam olarak ne zaman öldüğünü tespit edemediklerini* ancak evinde sadece* Avusturya* Euro para birimine geçmeden önce kullanılan kağıt Şilinlerden bulunduğunu söyledi.
Öte yandan Avusturya'da 1 Ocak 2002 tarihinden itibaren Euro kullanılmaya başlandı.
 
4 Eki 2007
179
1
Allah kimseye böle birşey göstermesin düdünsenize ölüyosunuz kimsenin haberi yok cenazenizi kaldıran kimse yok
 

tikki_hacker

Yeni üye
18 Eki 2007
28
0
Bursa
Onu Birakinda Adamin ParfÜmÜ Harbİ KalİteymİŞ Ama Vallaha Baksaniza 5 Yil DayanmiŞ Helal Olsun Puhahaha :d

EmeĞİne SaĞlik Dostum GÜzel OlmuŞŞ....
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.