Yavuz Sultan Selim in Mesajı

KaRa_HiL@L

Katılımcı Üye
19 Şub 2006
448
13
VaTaN BeKÇiSi
Yavuz Sultan Selim Han dönemi;

İran hükümdarı Şah İsmail* mücevher dolu bir hediye sandığı gönderir hükümdara.

Sandık açılır açılmaz* içinden çeşit çeşit kıymetli mücevherler çıkar* fakat sandık içinden insanı rahatsız edecek şekilde pis bir koku yayılır etrafa. Önce kimse hiçkimse bir anlam veremez* nadide mücevherlerle dolu sandıktan yayılan bu fena kokuya* fakat sonra mesele anlaşılır.

"sandığın dibine insan dışkısı doldurulmuştur* yani şah ismail aklısıra cihan padişahına hakaret ediyor...!"

Yavuz Sultan Selim Han; Aynı şekilde değerli mücevherler ve kumaşlarla süslü sandık hazırlatır. Sandığın içine de * o zamanın en nefis gül kokulu lokumlarından hazırlanmış bir kutu yerleştirilir. Ve kutunun altınada bir satırlık yazıdan ibaret pusula(not) iliştirilir.

Sandık şahın huzurunda açılır* açılır açılmaz etrafa mis gibi gül kokusu yayılır. Kutudaki lokumlardan herkese ikram edilir. Ardından da Cihan Padişahının notu* şaha uzatılır;

"İsmail* herkes yediğinden ikram eder"
 

ecco

Üye
18 Kas 2006
125
0
türklerin büyüklüğü heryerde belli oluyor
biz tarihlerden beridir hoşgörülü - konuksever bir milletiz
bizi aşağılayanlar utansın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.