Yazılım Bilgisi Olanları Bekliyorum

MyFuture

Yeni üye
23 Ağu 2017
32
0
RizeLeee :)

Merhabalar, Yazılıma Hep İlgim Olmuştur. Çok Araştırdım TAbi Hacking ve Hackerlıkla ilgili Bir Çok Şey Öğrendim. Sadece Terimlerin Anlamını. (Trojan, Rat, DDos Vb.). Gerçek Bir Hacker Kendi Hack Programını Yapandır Cümlesi Araştırmalarımda Hep KArşılaştım. Tabii Bir Yazılım Dili Bilmesi Gerekir. Diyelim Programı C İle Yapacak. C Öğretim Kitabı Aldı. Şimdi DDos Programı Yapmak İçin Kitapta Şöyle Mi Diyor " Değerli Öğrencim Bugün DDos Programı Yapmayı Öğreneceğiz " Diyor. Eğer Öyle Diyorsa Demek ki Kodlar Belli. Kodlar Belli İse Böyle Bir Programı Herkes Yapar. Yani Yazılımcılık Zor Bir İş Olmuyor. Öyle Mi ? Yada Bu İşin Mantığı Öğretiliyor DA Biz Zararlı Yazılıma Çeviriyoruz ? Lütfen Bilgili Kişilerin Ayrıntılarla Açıklamasını İstiyorum. Şimdiden Çok Teşekkürler

Fist

Uzman üye
29 Tem 2017
1,527
1
Anavatan
Hayır öyle birşey demiyor Ddos programını milyonlarca türden yazabilirsin belli bir kodu asla olmaz.İnternette gördüklerinin hiç bir işlevi yok hatta kodla alakalı neredeyse hiç birşey öğretmiyor sadece terim kodları.

moze

Üye
23 Ağu 2017
164
0
Eskişehir
Merhabalar meraklı kardeşim.
Öncelikle kodlar belli değildir. Kalıp kalıp kod yazabilirim sana şuan burada. Sen kodlama yaparken bunu kendin belirlersin sana assembly'den örnek vermek istiyorum.
Örneğin ondalık tabanda 12 rakamı
Binary de 1 1 0 0 demekken
Decimalde 14
Hexdecimalde ise "C" harfine eşdeğerdir.
Diyeceksin ki şimdi bu benim nasıl işime yarayacak yada konu ile ne alakası var. Şimdi kardeşim bu 1 1 0 0 rakamını mesela binary olarak led lamba aydınlatmasında sıralı komut olarak kullanacaksın diyelim. Sen bunu Hexdecimal olarak C yazarsan 4 led olduğunu var say birinci ikinci lamba yanarken 3 ve 4 söner gördüğün gibi rakam normalde 12 ama bize ilk iki için ışık veriyor. Bunu binaryde 1100 diye de yazarsan yine 1 ve 2. lamba yanarken 3 ve 4 dönük kalacaktır. Sen bunu decimal olarak gösterip 14 yazarsanda aynı işlem olacaktır. Yani kodlama değişirken sonuç aynıdır. Yazılım tam olarak bu şekilde işler sen a ile yazarsın ben z ile fakat sonuçta mantıkta dos atmak vardır. Dos çeşidine göre de değişir mesela sen RAT ile kendine botnet gibi birşey kurup ta mı atacaksın kaç bayt ile veri yoklaması yapacak yazılımın delay ms değerlerin ne olacak vs. vs. bunların hepsi programın içeriğini değiştirir.
Umarım anlayacağın dilde olmuştur. İyi günler kardeşim..

GoldenBow

Katılımcı Üye
30 Tem 2017
483
208
bir programı birden çok mantıkla yazabilirsin ama sonuç üç aşağı beş yukarı yine aynı olacaktır eğitimlerde nereden eğitim aldığına bağlı olarak çoğunlukla yasal yani illegal olmayan zararsız içeriklerle kişiler bilgilendiriliyor ama bilgilenen kişi bu işlerin mantığını düzgünce kavradıysa işte o zaman biraz oradan biraz buradan birazda kendinden katarak zararlı içerikler ortaya çıkarabiliyor

moze

Üye
23 Ağu 2017
164
0
Eskişehir
Merhabalar meraklı kardeşim.
Öncelikle kodlar belli değildir. Kalıp kalıp kod yazabilirim sana şuan burada. Sen kodlama yaparken bunu kendin belirlersin sana assembly'den örnek vermek istiyorum.
Örneğin ondalık tabanda 12 rakamı
Binary de 1 1 0 0 demekken
Decimalde 14
Hexdecimalde ise "C" harfine eşdeğerdir.
Diyeceksin ki şimdi bu benim nasıl işime yarayacak yada konu ile ne alakası var. Şimdi kardeşim bu 1 1 0 0 rakamını mesela binary olarak led lamba aydınlatmasında sıralı komut olarak kullanacaksın diyelim. Sen bunu Hexdecimal olarak C yazarsan 4 led olduğunu var say birinci ikinci lamba yanarken 3 ve 4 söner gördüğün gibi rakam normalde 12 ama bize ilk iki için ışık veriyor. Bunu binaryde 1100 diye de yazarsan yine 1 ve 2. lamba yanarken 3 ve 4 dönük kalacaktır. Sen bunu decimal olarak gösterip 14 yazarsanda aynı işlem olacaktır. Yani kodlama değişirken sonuç aynıdır. Yazılım tam olarak bu şekilde işler sen a ile yazarsın ben z ile fakat sonuçta mantıkta dos atmak vardır. Dos çeşidine göre de değişir mesela sen RAT ile kendine botnet gibi birşey kurup ta mı atacaksın kaç bayt ile veri yoklaması yapacak yazılımın delay ms değerlerin ne olacak vs. vs. bunların hepsi programın içeriğini değiştirir.
Umarım anlayacağın dilde olmuştur. İyi günler kardeşim..
Kardeşim Decimal değil Octal olacaktı burası kusura bakma dalgınlık.

moze

Üye
23 Ağu 2017
164
0
Eskişehir
Kardeşim ne öğretiyorlar değil ingilizce olarak komut veriyorsun
Mesela else ve else if vardır bunlar eğer buysa bu bu değilse bu olsun gibi. Ve veya kapıları vardır onun dışında yani bu sana bağlı kardeşim.

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
31
27
Ne Öğretiyorlarda Yazıyoruz Hocam

Karşına yabancı birisini al. İngilizce konuşmaya başla. Her kelimenden sonra sana yanıtı olacaktır. Sözlü, fiziksel gibi.
Yazılım dilinde de sana ayrı dil öğretiyorlar. ingilizce gibi.
İşletim sistemine bir şey söylüyorsun, sana yanıtı oluyor. Sen nasıl cmd den shutdown yaparsan kapanır, onun gibi. Sadece gerekli olan şey dili bilmek.

'Adige

Administrator
26 Eki 2012
9,450
825
30
root@adige~#
Herhangi bir dili bildiğiniz sürece üzerinde sürekli olarak programlar geliştire bilirsiniz önemli olan bilmektir sonrasında neyin nereye yapılacağını kafaınızda çizip uygulayabilirsiniz .

deragless

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
660
0
kardeşim Trojan, Rat, DDos Vb Virüslerin Kodlarını Bulamassın Çünkü Onları Kendin Yazarsın Veya Elinde Önceden Bulduğun Virüsü Yeni yazdığın Virüsle Birleştirisin Ve Yeni Virüs Ortaya Çıkarırsın Ancak Öyke Yaparsın Onun İçinde Kendini C# Veya Pyhton Dilinde Geliştir Bende Senini Gibi Meraklıyım Belki Senden Daha Meraklıyım Ama Sabırlı Hevesli Ve Çabalaman Lazım Kolay Gelsin

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.