Yazılım Mühendisliği Okuyan var mı ?

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
Şahsen yazılım mühendisliği okumadım ama yazılım mühendisliği ile ilgili bilgiye sahibim, merak ettiğin noktayı sorabilirsen daha açık cevap verebilme imkanım olabilir :).

VirtualSystem

Katılımcı Üye
19 Ağu 2017
411
0
free time olarak mı çalışmak daha güzel yoksa şirkette çalışmak mı ?
hem para yönünden hemde iş yönünden 😉😊

Dostum free time olarak para kazanmak istiyorsan illegal çalışman gerekecek bu durum da oldukça zor oluyor ya da blog vb yapılardan script vs satarsın ama ondan da çok kazanmazsın bundan emin olabilirsin, en mantıklı bir şirkette çalışmak olacaktır neden diye soracak olursan. Her ay maaşın yatacak sigortan zaten olucak bun yanı sıra patronlarınla aran iyiyse iş yerine 30dk 1saat gecikmelerin vs göz ardı ediliyor bana kalırsa durumun varsa sağlam bir şirkette işe gir.

Çift post olacak ama kusura bakmayın bunu a eklemek isterim;
Bir yazılım mühendisi olarak çalıştığınız zaman diğer mühendislere oranla daha yoğun ve daha fazla çalışma durumunuz olacak misal bir nesne tasarlanır ama yazılımı yazılım kontrolü (Beta Ekibi) vb bir çok etken yazılım mühendislerine bindirilmekte.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.