Yeni GTA ortaya çıkıyor!

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
20090528012315_gta.jpg


Yeni GTA oyunu: The Ballad of Gay Tony.

Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony geliyor. İşte yrni GTA ile ilgili ilk detaylar.


Rockstar Games yeni Grand Theft Auto oyununu duyurdu. The Ballad of Gay Tony bu sonbaharda piyasada olacak. Rockstar yeni GTA IV dünyasında geçecek olan oyununun fiyatının da 19,99 dolar (yaklaşık 31 TL) olacağını açıkladı.
The Ballad of Gay Tony'de olaylar, Gay Tony'nin yardımcısı olan Luis Lopez ve Tony Price karakterlerinin çevresinde gelişecek. Rockstar Games'in kurucusu Sam Houser oyun ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu kez oyuncuların GTA IV dünyasının gece hayatını daha yakından tanıma şansları olacağını açıkladı. Bu hayatta "herkesin bir fiyatı olduğu için kimin gerçek, kimin sahte olduğunu bilmenin çok zor olacağı" da söyleniyor.
Oyun ayrıca Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City adlı özel bir paket içerisinde de The Lost ile bir arada 39,99 dolarlık (yaklaşık 62 TL) fiyatla satılacak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.