Yeni Lancia Delta

SToRMeR¬X

Kadim Üye
22 May 2008
5,241
10
Kã¥SéЯ! ~ |З8|
Geçen ay Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Lancia Delta, yolda ilk kez Paris'te görüntülendi.Şu ana kadar yayımlanan casus ve konsept fotoğraflarından sonra ilk kez Delta, üretime hazır haliyle Paris'te objektiflere yakalandı.

Bu Delta, Lancia markasına ciddi katkıda bulunmak zorunda zira firmanın son yıllardaki satışları hiç iyi gitmiyor. Delta, popüler Audi A3 ve VW Golf'e rakip olacak. Platformu Fiat Bravo ile aynı, dolayısıyla iyi bir yol tutuş bekliyoruz. Motorlar 120 hp'den 200 hp'ye kadar aşırı beslemeli olacak.


973_1.jpg

973_2.jpg

973_3.jpg

973_4.jpg

973_5.jpg

973_6.jpg

973_7.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.