Yeni Logitech hoparlörler estetiği performansla buluşturuyor

blink1337dagger

Vip Altın Üye
7 Kas 2011
5,259
41
Chicago İL
Logitech-Z600-4.jpg

Logitech, yeni kablosuz stereo hoparlörü Logitech Bluetooth Z600′ü duyurdu. Bluetooth bağlantı desteği ile aynı anda üç cihaza kablosuz olarak bağlanan hoparlör, silindirik tasarımıyla dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. PC/Mac, akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu şekilde çalışan hoparlör, üç adet sürücüyü bünyesinde barındırıyor. Hoparlörün üst kısmında yer alan dokunmatik kontrol yüzeyi sesi açıp kapatmaYa olanak tanıyor.
Logitech-Z600-5.jpg

Açma-kapama, Bluetooth eşleştirme ve 3,5 mm kulaklık girişi gibi kontrolleri arkasında bulunan hoparlörler ile güç adaptörü arasındaki özel olarak tasarlanmış yassı kablolar görüntü kirliliğini engelliyor. Hoparlörün içinde bulunan USB Bluetooth alıcı sayesinde Bluetooth desteği olmayan bilgisayarlar da hoparlöre kolayca bağlanabiliyor. Cihazın sahip olduğu 3,5 mm kulaklık girişi ise ses çıkışı olan herhangi bir cihaza bağlanabilmenize imkan tanıyor. Önümüzdeki ay Avrupa ve Amerika’da piyasaya sürülecek olan Z600′ün satış fiyatı ise 149 dolar/149 euro.
Logitech-Z600-6.jpg


Kaynak
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.