yeni modem aldık

esat585

Üye
21 Ağu 2016
215
0
sivas yigido
S.a arkadaşlar bugün eve türk telekom internet bağlattık şifresini değiştirdim bide wps yi kapattım gerek yok diye wps yi geri açmama gerek varmı bi faydası varmı bide internet 8 mbps 24 mbps ye çıkma şansım varmı ek ücret gerekirmi

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
600
S.a arkadaşlar bugün eve türk telekom internet bağlattık şifresini değiştirdim bide wps yi kapattım gerek yok diye wps yi geri açmama gerek varmı bi faydası varmı bide internet 8 mbps 24 mbps ye çıkma şansım varmı ek ücret gerekirmi

Merhaba wps yi kapattığınız iyi olmuş çünkü wps nin 1 pini vardır kırarak kullanabilirlerdi..2.sorunuz ise ek ücret alırlar bellli bir miktar daha isterler ama anlaştıktan sonra düşük pakete geçme şansınız olmaz.

08DarkShadow

Katılımcı Üye
24 Ağu 2017
978
1
Şey merak etim aslında log tutan modem'mi aldın log tutmayan'mı.?
daha önce log tutmayan modem aldıysan bir önerin varmı.. ben log tutmayan modem alıcamda
gizlilik sağlıyormu..?

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
Wps yi kapatman iyi olmuş .8 mb dan 24 de geçersen elbet değişiklik olur.Tahatdüt varsa telekoma gidip bilgi alman daha sağlıklı . Birde modem ne marka şundan mı .
kWNgqy.jpg

masterlordd

Katılımcı Üye
25 Ağu 2017
865
0
İstanbul

Servis sağlayıcınız ile iletişim kurarak eğer altyapınız sağlam ise hız yükseltme talebiniz ek ücret karşılığında gerçekleştirilecektir.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.