Yeni nesil not alma araci Boostnote

kondanta

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
911
0
CNCF
top.png

[FONT="System[SIZE="4 [URL="https://tik.lat/kNVOI"] Buradan ulasabilrisiniz[/URL]

Ayrica, belirttikleri uzere hacker takimlari icin benzeri baska bir program yaptiklari ve yakin zaman icerisinde betaya sunacaklari yaziyor.

Onada Buradan ulasabiliriniz.

[COLOR="Red​

Son düzenleme:

0rtju

Yeni üye
29 Tem 2017
18
0
UI güzel fakat herhangi bir encryption göremedim. Markdown ve birden fazla platformu desteklemesi bir artı benim için, ancak 40MB etmez.

Ayrıca GitHub'daki roadmaplerini inceledim, görünüşe göre bir not alma programından Atom tarzı editöre doğru gidiyorlar.

kondanta

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
911
0
CNCF
UI güzel fakat herhangi bir encryption göremedim. Markdown ve birden fazla platformu desteklemesi bir artı benim için, ancak 40MB etmez.

Ayrıca GitHub'daki roadmaplerini inceledim, görünüşe göre bir not alma programından Atom tarzı editöre doğru gidiyorlar.

Acikcasi basit bir note application'i icin encryption pek de muhim degil gibi. Tabi kisinin ne tur not alacagi burada bi faktor olarak dusunulebilir, ancak normalde vim ile not alan birisi olarak, vim layout secenegi koymalari da hosuma gitti

0rtju

Yeni üye
29 Tem 2017
18
0
Acikcasi basit bir note application'i icin encryption pek de muhim degil gibi. Tabi kisinin ne tur not alacagi burada bi faktor olarak dusunulebilir, ancak normalde vim ile not alan birisi olarak, vim layout secenegi koymalari da hosuma gitti

Standart kullanıcılar için haklı olabilirsin, benim gibi paranoyaklar için pek de uygun değil. Herhangi bir şeyi not almam gerektiğinde bir kenara yazıp ezberliyorum, daha sonra yazdıklarımı siliyorum..

kondanta

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
911
0
CNCF
Standart kullanıcılar için haklı olabilirsin, benim gibi paranoyaklar için pek de uygun değil. Herhangi bir şeyi not almam gerektiğinde bir kenara yazıp ezberliyorum, daha sonra yazdıklarımı siliyorum..

yaz kendine bi applet, duzgun bi encryption koyarsin icine. Sayet ben kendi password programimi oyle yaptim. kafam rahat kullaniyorum

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.