yeni sürüm çıktııııııııııııııı

kılıczade

Uzman üye
29 Eyl 2007
1,080
16
izmir *35*
arkadaslar avast 4.8 sürümü piayasaya 29.03.2008 tarihi itibariyle sunmustur bizede bunu sizlerin hizmetine vermek düşer

Ücretsiz olması nedeniyle birçok kullanıcının tercihi olan Avast! 4.8 sürümünü kullanıma sundu. Güncellemeyle birlikte önemli yenilikler geliyor.

Yaklaşık dört aydır güncellenmeyen, ev kullanımı için ücretsiz olan Avast! antivirüs, nihayet yeni sürümüyle karşımızda. Bu sürümde antivirüsün rakiplerine göre eksiklik olarak nitelendirilebilecek yanları azaltılmış. Göze çarpan değişiklikleri aşağıda bulabilir, ya da direkt yüklemeye geçerek yenilikleri kendi gözlerinizle görebilirsiniz.

Oh Be Dedirten Yenilikler

En önemli iki yenilik anti-rootkit ve anti-spyware modüllerinin de yazılıma entegre edilmesi. Böylece çeşit çeşit olan zararlı yazılımlardan korunmak için gereken ek yazılım ihtiyacı azaltılmış. Ayrıca Avast'ın zararlı yazılımlar tarafından kapatılmasını veya dosyalarının değiştirilmesini engellemek için alınan önlemler artırılmış. Bir diğer yenilik tarama sırasında işlemin yüzde olarak ilerleme durumunun gösterilmesi.

avast 4.8.1169 profesyonel edition + 4 adet serial

http://uploaded.to/?id=t41g5j
 

upsmephisto

Katılımcı Üye
11 Mar 2008
291
1
komutanım avast bence güzel bi antivirüs değil. genede emeğine saglık. onun yerine spyware doctor pc tools internet secutiry. var daha kullanıslı.
 

kılıczade

Uzman üye
29 Eyl 2007
1,080
16
izmir *35*
benim işimi goruyor ayrıca güvenligindende kusukum yok şimdi kasper diyeceksin ama onunda sistemin ne kadar iyi olursa olsun norton gibi kasma derdı var ayrıca birde blacklist olayı cok kotu spyware doctora gelince gercekten güzel onuda denedim kullandım onunda pc ilk acıldıgında otomatık baslangız taraması yapıyor asagı yukarı 2 dk kadar sürüyor ve bu süre zarfında winamp bile acamıyorsun kasıyor yani sonrasında ise harika ben genede avast kullanıyorum ve memnunum su anda 2521 günlük anahtarım var herkes istedigini kullanabilir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.