yeni üyelere...

bybybylahana

Katılımcı Üye
9 Eyl 2006
454
9
119
konya
arama4fjut6.jpg
:woott

HOŞGÖRÜ
 

sleepthx

Yeni üye
9 Ara 2006
1
0
slm beyler ben daha yeni üye oldum ! bana biraz yardımcı olursanız bu konularda ii olur;) :D
 
12 Kas 2006
175
1
arkadaslar bende yeniyim ama ya cok agliyom artik hic bir zaman dogru dürüst hacke falan ögrenemedim bi deface falan ögretebilseniz bana cok cok mutlu olucam lütfen bana yardim etmek isteyewn beni bi msn e kayd etsin [email protected] allah razi olsun
 

baba adam

Yeni üye
19 Ara 2006
11
0
selam millet bende araniza katildim. :q bende tabiki hacker olmak istiyorum ama aylardir ugrasiyorum biturlu beceremedim. ben rastgele her yere dalan biri olmak istemiyorum .amacim sadece bir kisiyi hacklemek cunku kendisine her turlu yardimim dokunmustur. ama o beni arkadan vurdu ve bende ona dunyanin kac bucak oldugunu gostermek istiyorum ama bir turlu makinasina dalamadim. acemi oldugu halde makinasina sizamadim . guvenlik duvari etkili* ama gerci kullandigi antivirus(avg free) olmasina ramen genede sizmak mumkun degil. onun icin makinasina guvenlik acigi olusturmanin yollarini ariyorum su an. herkese sevgiler saygilar.:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.