Yeniler icin Perfect keylogger Resimli anlatim

okan2008

Yeni üye
12 Ocak 2008
1
0
https://tik.lat/0OW8X
Progamı kurup çalıştırdıktan sonra; bilgisayarın sağ alt köşesinde bu iconu görebilirsiniz..! Iconun büyütülmüş resmi üsttedir..! Iconun üstünde sağ tuşa bastığınız zaman aşağıdaki resimde gördüğünüz seçenekler karşımıza geliyor..! Optionsa tıklayıp seçeneklerimizi inceleyelim..! Aşağıdaki resimlerde açıklamaları dikkatli okuyunuz..! İhtiyacınız olabilcek her türlü seçenek ayrıntı aşağıdaki resimlerden görebilirsiniz..!
https://tik.lat/eored
https://tik.lat/E0xG2
https://tik.lat/VizW9
https://tik.lat/TP3Jx
https://tik.lat/5D93R
https://tik.lat/oJs1l
https://tik.lat/MBzGx
https://tik.lat/YxSJG
https://tik.lat/VqiGD
Cancer_July
11-24-2006, 02:31 AM
Mail ile logları alabilmek için aşağıdaki resimleri takip ediniz..!
https://tik.lat/VR4H6
Soldaki seçeneklerden nerde olduğumuza dikkat edelim..! Email seçeneğindeyiz ve üstten de Delivery ye tıkladık kırmızı kutu ile belirlediğim yere email adresimizi yazdık..! Ben şahsen daha önceden de yahoo ile başarılı sonuçlar aldığım için bu programdan yine yahoo örneği veriyorum..! Email adresimizi yazdıktan sonra önce test edelim mail geliyormu gelmiyormu diye..! Bunun için sadece mail adresimizi yazıp "Send Test" tıklayarak test maili gönderiyoruz..!
https://tik.lat/1WaP2
Resimde gördüğünüz gibi ben test mailini yahoo dan direk aldım..! Hiçbir ayar gerekmeden..! Yanlız gelen mail depo klasörüne gidiyor.! Mail box'unuz ingilizce ise Junk Mail klasörüne gidecektir..! Bu mailin junk olmadığını yada istenmeyen posta olmadığını seçin ki bundansonra gelicek mailleriniz normal gelen kutunuza gelsin..! Eğer sadece mail adresinizi girdiğinizde test mailini alamıysanız aşağıdaki resmi inceleyelim..!
https://tik.lat/Ybliu
Ben size örnek olarak yahoo nun mail smtp adresini ve port numarasını verdim..! Yukarıdaki gösterdiğim yerleri eksiksiz doldurup yine Send Teste basınız ve mailinizin gelip gelmediğini kontol ediniz..!
https://tik.lat/LTN7Y
Test mailini aldıktan sonra ve ilk resimlerde ki seçeneklerde yapmanız gereken ayarları yaptıkran sonra sıra "Remote Installation" (Uzaktan Kurulum)'a geldi..! Yine ekranın sağ alt köşesinde programın ikonuna sağ tuş ile tıklıyoruz..! Remote Installation'a tıklıyoruz..!
https://tik.lat/fZ1ld
İleri yada Next diyoruz..! :)
https://tik.lat/kzgvo
Kırmızı kutuyla gösterdiğim yerleri işaretliyoruz..!
https://tik.lat/JDWZr
Serverımızı birleştiriceğimiz programı seçiyoruz..! Program aslında server ı yaratırken exe olarak yaratacağı için başka bir exe dosyası ile birleştirmek istiyor ama siz istediğiniz herhangi bir dosya ile birleştirebilirsiniz..! Program birleştirme işleminizi yapıyor fakat exe harici herhangi bi formattaki dosya ile birleştiği zaman mesela resim, mp3 vs. sonuç olarak yine exe yaratmış oluyor..! Yani jpg ile server birleştirdiğiniz zaman birleşmeden sonra sonuç yine exe oluyor..! Yani herhangi bir programın exe dosyası ile birleştiriseniz en mantıklı ve sağlıklı çözüm olur..!
Benim tavsiyem install edilmemiş programlar olur..! Exe haline mesela sadece setup.exe dosyası herhangi bir programın kurulum dosyasıdır..! Böyle bir exe seçerseniz kurbanınızın şüphelenmeden alıp kuracağı bir dosya olmuş olur..! Normal olarak seçtiğiniz program kendini kurarken bir yandan da bizim Perfeckt Keylogger Serverımızda kendisini ayriyetten kurar..! Böylece kurbanın herhangi birşeyi farketmesi çok güç olur..! Bilmelisiniz ki hiç bir server dosyasının %100 şekilde karşı tarafa kuracağız diye bişi yok..! Bu server dosyası yaklaşık 2,5 mb olarak birleştirdiğiniz dosyayı büyütür bilginiz olsun..!

https://tik.lat/amAU5
Yukarıdaki resimdeki ekran geldiğinde "SON" a tıklıyoruz ve işimiz bitiyor..!
https://tik.lat/8uSbh
Bu resimde de benim daha önceden yedirdiğim ve loglarını aldığım birinin belgesidir..! Loglar bu şekilde gelir mailinize..! www.bambaska.net
 

stalkernet

Yeni üye
28 Ağu 2008
1
0
ben programı kurdum tüm ayarlarını yaptım fakat send test dedigim zaman unable to connect server dio nedeni ne olabilir acaba?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.