Youtube Açığı Doğrulandı

windows39

Üye
11 Ara 2015
234
0
Ankara
YouTube'da bulunan bir açık, fenomen kanalların birkaç dakika içerisinde ulaştıkları abonelerini kaybetmesine neden oluyor. Onlarca büyük kanalın etkilendiği bu hata, BlackScreenTV adında bir YouTuber tarafından keşfedildi. Bulunan açık, ünlü YouTube yıldızı PewdiePie da dahil olmak üzere birçok popüler kanalın azalan abone sayısını canlı canlı gösteriliyor.

YouTube'da tarihi bir hata keşfeden BlackScreenTV, bu olayı gerçekten canlı canlı yayınlıyor. YouTube'un tarihindeki en büyük açık olarak görülen bu durumda, troller açıkça abonelik sayaçlarını kötüye kullanıyorlar. Canlı yayını aşağıdan takip edebilirsiniz:


https://www.youtube.com/embed/6TjMgvLyxMA

YouTube ekibi, resmi Twitter hesabından açığı doğruladı. Bunun için çalıştıklarını belirten yetkililer, bu durumu düzeltmek için çalıştıklarını açıkladı. En çok aboneye sahip olan PewdiePie ise, sayacın -100 olarak sayıldığını belirten bir tweet attı.

Bulunan açık ile ilgili haberler patlayınca YouTube, endişe duyan kullanıcıları için yeni bir açıklama yayınladı. Hatanın yalnızca abone sayısının görünürde azalttığını söyledi ve hiçbir abonenin kaybolmayacağına dair güvence verdi. Şirket hala çözüm yolu için uğraşıyor.
 
Son düzenleme:

dump3cz

Kıdemli Üye
20 May 2016
2,390
0
Kocaeli
Çok Renkli Gözlerimi Kör etti, 4 paragrafı farklı renklerde yap sarı kırmızı yeşil ve beyaz bu renkler yeterlidir
 

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
Çayan Temel'e göre Apple'da bir açık mevcut hala bildirmemiş :) onu araştırıyorum bende gece gündüz muhtemelen mail de sizlerde kurcalayın derim ben
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.