/ [Youtube] Embed Kodu nasıl alınır? / Stajyer /

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Merhabalar. Bir projem için embed kodlarını alıcaktım. Alırken sizede göstermek , ögretmek amacıyla bir anlatım sunmak istedim.


Öncelikle hangi videonun embed kodlarını alıcaksanız videoya giriyoruz youtube üzerinden. Sonrasında video açıkken sağ tıklayıp Yerleştirme kodunu kopyala diyoruz bkz:



z3gVnY.png



Kod:
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/r3H_SwGlg_o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>



Böyle bir kod verdi. bunu ister web sitenize girin veya direk https://www.youtube.com/embed/r3H_SwGlg_o bunu adrese yapıştırıp girin tercih sizin.


m3dzLR.png




bu kadar basit arkadaşlar. Kolay gelsin.
 

CyBeror

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,281
0
Moscow
Bunu bir ara tesadüfen bulmuştum hatta öyle bir konu da açmıştım başka bir forumda örneğin video url de watch varsa normal ekran fakat embed varsa tam ekranda açabiliyorsun yine de anlatımın iyi olmuş.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.